Cum a sărbătorit Laura Cosoi ziua fetiţei sale: detalii şi imagini de la eveniment

Cum a sărbătorit Laura Cosoi ziua fetiţei sale: detalii şi imagini de la eveniment

Rita, Cosmin Curticăpean şi Laura Cosoi FOTO Ştefan Banu

Actriţa Laura Cosoi (37 de ani) a organizat o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de un an a fetiţei sale. Totodată, a avut loc şi tradiţia de tăiere a moţului, iar vedeta a dezvăluit ce a ales micuţa de pe tavă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiica Laurei Cosoi şi a afaceristului Cosmin Curticăpean, Rita, a împlinit un anişor. Actriţa a postat pe blogul său un text, alături de mai multe fotografii, şi a povestit cum au petrecut evenimentul şi, totodată, a dezvăluit ce a ales Rita de pe tavă. 
 
Petrecerea a fost sâmbătă, 8 iunie, însă ziua de naştere a micuţei a fost pe 11 iunie.
 
„Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul“, a dezvăluit Laura Cosoi. 
   
FOTO Ştefan Banu
 
FOTO Ştefan Banu
 
„A fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plină de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întamplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere“, a povestit actriţa, care a mărturisit că deşi aveau în plan o mică petrecere cu familia şi prietenii, la eveniment au participat în jur de 100 de persone. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

 
Laura Cosoi a mărturisit că în Moldova la feţite se taie moţul, nu se rupe turta: „I-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă“. 
 
FOTO Ştefan Banu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

 
Cu ocazia zilei de naştere a fetiţei ei, Laura Cosoi a postat un mesaj emoţionant şi pe Instagram: „Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Şi-a ales ca moment începutul de vară, luna cireşelor. Resimţim emoţia primelor clipe în care am ţinut-o în braţe, mirosul, lacrimile de bucurie, prima întâlnire a privirilor noastre, prima declaraţie de dragoste. Copilul nostru bun, îţi mulţumim că ne-ai ales! Îţi dorim o viaţă frumoasă, cu dragoste de oameni şi fapte bune, cu înţelepciune, zâmbete şi credinţă! Te iubim, Rita! La mulţi ani!“. 
 
 
Laura Cosoi a dat naştere unei fetiţe pe 11 iunie 2018, la trei ani de la căsătoria cu afaceristul Cosmin Curticăpean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările