Cum s-a distrat Mădălina Ghenea cu marele Al Pacino la filmările „House of Gucci”

Cum s-a distrat Mădălina Ghenea cu marele Al Pacino la filmările „House of Gucci”

Pelicula „House of Gucci”, proiectul anului pentru Mădălina Ghenea, va avea premiera în România pe data de 26 noiembrie. Până atunci, ne-am delectat cu imagini de la premiera de la Londra, din 9 noiembrie, unde românca noastră a strălucit, dar şi cu secvenţele publicate pe reţelele sociale. Într-una dintre acestea, Mădălina Ghenea ne arată un moment petrecut în compania celebrului Al Pacino, la filmări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mădălina Ghenea a publicat pe Instagram un filmuleţ în care apare alături de Al Pacino, la filmările peliculei "House of Gucci". Mădălina Ghenea, care o interpretează pe fabuloasa Sophia Loren în acest film, are şi un mesaj pentru fanii ei, urându-le "La mulţi ani" de Ziua Recunoştinţei (n.r. 25 noiembrie). "V-aţi luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtăşesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino", a scris vedeta. Al Pacino îl interpretează pe Aldo Gucci, fiul cel mare al lui Guccio Gucci, fondatorul brandului.

Citeşte articolul integral pe CLICK!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările