Cum a reuşit Oana Roman să slăbească. Sunt trucuri la-ndemâna oricui

Cum a reuşit Oana Roman să slăbească. Sunt trucuri la-ndemâna oricui

Oana Roman este mândră de noua siluetă. Foto: Instagram/Oana Roman

În urmă cu mai puţin de un an, Oana Roman a decis să păşească pe un nou drum în viaţă. Cu paşi mici, ambiţie şi perseverenţă a demonstrat că se poate: a slăbit, iar transformarea ei este remarcabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oana Roman a avut probleme cu greutatea mai bine de jumătate din viaţă, iar ironiile la adresa ei au afectat-o mult, însă spune că nu acesta este motivul pentru care a decis să slăbească, ci pentru că a pus un pariu cu o prietenă.

Vedeta a ţinut multe cure de slăbire de-a lungul anilor şi a realizat că nu exită o dietă-minune, datorită căreia să slăbeşti rapid şi eficient, iar kilogramele pierdute revin la fel de repede.

De aceea, a ales să slăbească sănătos şi încet, mâncând orice, dar în cantităţi mici. În plus, a asociat acestei diete şi diverse proceduri corporale.

Află aici la ce trucuri a recurs Oana Roman pentru a obţine silueta dorită. Mai multe despre modul în care a reuşit Oana Roman să slăbească află de pe clickpentrufemei.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: