Cum a reuşit Kylie Jenner cu un singur tweet să aducă pierderi de peste un miliard de dolari aplicaţiei Snapchat

Cum a reuşit Kylie Jenner cu un singur tweet să aducă pierderi de peste un miliard de dolari aplicaţiei Snapchat

Kylie Jenner era supranumită până de curând „regina Snapchat“ FOTO Guliver/Getty Images

Un singur tweet al vedetei TV Kylie Jenner (20 de ani) a fost de ajuns pentru ca acţiunile Snapchat să se prăbuşească la bursă, ducând la o pierdere de peste un miliard de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kylie Jenner, supranumită „regina Snapchat-ului“, a spulberat 1,3 miliarde de dolari de pe piaţa de valori a companiei, după ce s-a plâns de schimbarea de design a aplicaţiei de mesagerie, scrie BBC
 
„Deci, mai e cineva care nu mai deschide Snapchat? Sau sunt doar eu...of, e atât de trist“, le-a transmis vedeta celor 24,5 milioane de fani de pe Twitter. 
 
Mesajul surorii vitrege a starletei Kim Kardashian, combinat cu temerile investitorilor apărute după schimbările intens criticate ale aplicaţiei, au rezultat într-o scădere de 6% a valorii acţiunilor Snapchat, ceea ce înseamnă o pierdere în valoare de circa 1,3 miliarde de dolari. 
 
Ulterior, Jenner a revenit la sentimente mai bune: „Încă te iubesc Snap, eşti prima mea dragoste.“
 
Modificările aplicaţiei, care diferenţiază conţinutul distribuit între pireteni şi sponsori, pemiţând să fie mai uşor de promovat articolele plătite, a nemulţumit mulţi utilizatori, peste 1,2 milioane semnând o petiţie prin care cer să se revină la designul iniţial. 
 
Snap Inc, dezvoltatorul din spatele aplicaţiei, a răspuns astfel criticilor: „Înţelegem că noul Snapchat a fost incomod pentru mulţi. Scopul nostru a fost de a face mai uşoară conectarea cu persoanele foarte dragi.“ La rândul lui, CEO-ul Snapchat, Evan Spiegel, a declarat că utilizatorii au nevoie doar de puţin timp pentru a se obişnui cu noul design. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările