Cum a reacţionat Pamela Anderson când a fost întrebată dacă a avut o relaţie amoroasă cu Vladimir Putin VIDEO

Cum a reacţionat Pamela Anderson când a fost întrebată dacă a avut o relaţie amoroasă cu Vladimir Putin VIDEO

Viaţa amoroasă tumultoasă a Pamelei Anderson a fost intens dezbătută în spaţiul public FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa canadiană Pamela Anderson, în vârstă de 50 de ani, a oferit câteva detalii despre relaţia pe care o are cu preşedintele rus Vladimir Putin (65 de ani), însă a evitat să răspundă când a fost întrebată dacă legătura lor a fost mai mult decât profesională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pamela Anderson a fost căsătorită de patru ori, iar viaţa amoroasă tumultoasă i-a fost intens mediatizată. Însă nici starleta nu s-a sfiit de-a lungul anilor să ofere detalii picante despre relaţiile avute cu oameni importanţi. 
 
Recent, într-un interviu acordat celebrului Piers Morgan, Anderson a oferit indicii că ar fi avut o relaţie mai mult decât profesională cu Vladimir Putin, dezvăluind că au păstrat legătura din 2009, când s-au întâlnit pentru prima dată. Atunci, actriţa l-a convins pe liderul rus să interzică vânătoarea de foci. 
 
Întrebată dacă a avut o relaţie amoroasă cu liderul rus, Anderson a izbucnit în râs şi, după o pauză, a declarat: „Nu o să merg mai departe cu acest subiect. Nu...Evident, am fost în acelaşi loc...de câteva ori. Să zicem că am o relaţie grozavă cu Rusia.“
 
Totuşi, starleta a precizat că l-a şi refuzat pe Putin într-o ocazie, când acesta a invitat-o la învestirea lui din 2012 pentru a-i oferi flori. 
   
 
De asemenea, Anderson a vorbit şi despre legătura pe care a avut-o cu ziaristul australian şi fondatorul WikiLeaks Julian Assange (46 de ani). „În mare parte suntem prieteni. N-aş spune că este o relaţie romantică, dar suntem foarte apropiaţi“, a declarat vedeta. 
 
În ceea ce-l priveşte pe Sylvester Stallone (71 de ani), actriţa a declarat că starul i-a oferit un apartament şi o maşină cu condiţia să aibă o relaţie deschisă, însă Anderson susţine că a refuzat deoarece nu-i place să-şi împartă iubitul cu alte femei. 
 
În prezent, Pamela Anderson are o relaţie cu fotbalistul Adil Rami (32 de ani) şi locuiesc împreună în Franţa. „Este fantastic. Îl iubesc, bineînţeles. Sunt fericită! Ne înţelegem foarte bine“, a declarat vedeta. 
 
Deşi a fost căsătorită de patru ori, Pamela Anderson nu excude o a cincea cununie. Vedeta canadiană a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee, alături de care are doi băieţi (Brandon Thomas Lee, 22 de ani, şi Dylan Jagger Lee, 20 de ani), cu muzicianul Kid Rock şi cu jucătorul de poker Rick Salomon (cu care a mers de două ori la altar). 

Anderson este o filantroapă dedicată şi o susţinătoare înfocată a organizaţiilor care militează pentru drepturile animalelor. Devenită celebră pentru rolul din serialul „Baywatch“, Pamela Anderson este femeia cu cele mai multe apariţii pe coperta revistei pentru bărbaţi Playboy, 14 la număr. Starleta a mai jucat în seriale de succes ca „Meşterul casei/ Home Improvement“ şi „V.I.P.“. De asemenea, a apărut în filmele „The Taking of Beverly Hills“ (1992), „Felicity“, (1993), „Raw Justice“ (1994), „Barb Wire“ (1996), „Scary Movie 3“ (2003), „Borat“ (2006), „Blonde and Blonder“ (2008), „Hollywood & Wine“ (2009), „Costa Rican Summer“ (2010), „Unity“ (2015) şi „The People Garden“ (2016).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările