Cum a rămas ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, fără avere după divorţ

Cum a rămas ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, fără avere după divorţ

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Predoiu, actualul ministru al Justiţiei în guvernul Ciucă, a divorţat acum mai mulţi ani de soţia sa, Alina, cu care are doi copii. După separarea survenită după 15 ani de căsnicie, demnitarul a rămas fără o mare parte din bunuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Predoiu (53 de ani), care se află pentru a cincea oară la cârma Ministerului Justiţiei, este un bărbat liber, după divorţul de fosta sa soţie, Alina, anunţă fanatik.ro.

Căsnicia lui Cătălin Predoiu a durat 15 ani, iar începând cu 2016, în declaraţiile de avere depuse de acesta, sunt trecute separat bunurile Alinei.

Astfel, cele două terenuri din Bucureşti şi unul în Vălenii de Munte, trei apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă în Vălenii de Munte, plus o boxă şi un loc de parcare, nu mai apar în declaraţiile demnitarului, începând cu anul 2019.

Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, din iunie 2021, Cătălin Predoiu deţine un autoturism Citroen C5 AIR CROSS, cesuri în valoare de 5.000 de lei şi obiecte de artă, tablouri, cărţi, în valoare de 10.000 de lei.

Avocat pe drept comercial, Cătălin Predoiu a intrat în atenţia publică în momentul nominalizării sale, în februarie 2008, ca ministru al justiţiei de către premierul de la acea vreme, Călin Popescu-Tăriceanu.

Alina, fosta lui soţie, este absolventă a Facultăţii de Drept, şi a lucrat o perioadă la o cunoscută firmă de avocatură, dar din 2011 a ales să-şi deschidă o afacere. Ea a absolvit Şcoala de Bijuterie Contemporană, devenind designer de bijuterii şi şi-a lansat şi o colecţie de succes, intitulată “Bijuterii cu alint”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările