Cum a primit Adrian Titieni vestea că fosta lui soţie are o relaţie cu Alexandru Papadopol: „E distrus. Se gândeşte la copii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul actor şi fost rector al UNATC Adrian Titieni (56 de ani) nu a primit bine vestea că fosta lui soţie, actriţa Adriana Irimescu (43 de ani), are o relaţie cu actorul Alexandru Papadopol (44 de ani).

La o lună după ce a divorţat de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol a fost surprins în ipostaze tandre alături de Adriana Irimescu, actriţă, moderatoare şi realizatoare de emisiuni radio şi TV şi fosta soţie a lui Adrian Titieni. 

După ce Ioana Ginghină nu s-a arătat încântată de imaginile cu cei doi apărute în presă, se pare că nici Adrian Titieni nu a primit bine vestea că fosta lui soţie, de care ar fi divorţat în urmă cu un an şi jumătate după 20 de ani de căsnicie, şi colegul său de scenă, pe care îl şcoleşte să îşi dea doctoratul, au o relaţie. 

Surse au declarat pentru Click! că în momentul în care Titieni a aflat de idila fostei sale partenere nu s-a gândit neapărat la el, ci la cei doi copii pe care îi au împreună şi la ruşinea faţă de colegii de breaslă.

„Adi este distrus. Nu se gândea nicio clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat“, au spus surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni, pentru sursa citată.

image

Alexandru Papadopol şi Adriana Titieni FOTO Spynews

Mai mult, se pare că piesa „O spovedanie“, în care AdrianTitieni şi Alexandru Papadopol joacă împreună de trei ani şi care urma să aibă reprezentaţie în septembrie, s-ar putea să sufere anumite modificări în ceea ce priveşte componenţa. 

„Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult. Păcat că nu a gândit bărbăteşte şi cu demnitate nicio clipă. Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru“, a mai dezvăluit aceeaşi sursă, care a povestit că cei patru au fost în trecut amici foarte buni. Colegi de scenă, ei mergeau împreună şi în turnee, vacanţe şi se vizitau. 

image

Şi Ioana Ginghină a reacţionat cu privire la imaginile apărute în presă. Actriţa, care i-a fost soţie timp de 12 ani lui Papadopol, alături de care are o fiică, Ruxandra (11 ani), a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars că nu a ştiut nimic despre ceea ce pare a fi noua relaţie a fostului său soţ. Aceasta s-a arătat oarecum nemulţumită de faptul că Papadopol s-a afişat în public, degajat, şi au fost surprinse „atâtea săruturi pătimaşe“ cu o altă femeie, invocând faptul că fiica lor ar putea fi afectată de astfel de subiecte apărute în mediul online şi în presă. 

Cuplul Titieni

Povestea de dragoste dintre Adrian şi Adriana Titieni a început pe băncile facultăţii, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Adriana, pe atunci Irimescu, intrase la grupa de actorie al cărei lector era Adrian Titieni. S-au îndrăgostit, el a renunţat la postul de profesor la clasa iubitei sale, iar la un an de la prima lor întâlnire s-au şi căsătorit. Relaţia lor a evoluat rapid. La primele întâlniri, Adrian Titieni a şi cerut-o de soţie pe Adriana, care avea pe atunci 22 de ani, potrivit click.ro. 

La cei 23 de ani ai brunetei s-au căsătorit, la un an a apărut în viaţa lor fiica Ariadna, iar apoi, după încă un an, familia s-a întregit când pe lume a apărut şi fiul cuplului, Marc. Copiii lor sunt acum şi ei adulţi. Ariadna are 20 de ani şi este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, iar Marc a intrat la Teatru. 

Actriţa susţinea în urmă cu ceva vreme, în timp ce descria povestea de iubire dintre ea şi cel care i-a fost la un moment dat profesor, că relaţia dintre ei ar putea fi încheiată numai de moartea unuia dintre ei. 

„Suntem de nouă ani împreună şi sper să mai fim înca de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relaţia asta să se sfârşeasca doar odată cu dispariţia mea de pe pamânt, a mea sau a lui. Nu cred că se erodează (dragostea - n.r.). Eu sunt aproape dependentă de soţul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiţii, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite“, spunea Adriana cu câţiva ani în urmă, pentru Revista Tango. 

image

Adrian şi Adriana Titieni FOTO OK Magazine

Întrebată, la acea vreme, cum şi-a dat seama că ea şi Adrian Titieni sunt făcuţi să fie împreună, actriţa a răspuns: „În primul rând după faptul că ne iubim.  Dar, dincolo de asta, sunt foarte multe coincidenţe în ceea ce ne priveşte: Adrian e născut pe 6 iunie, eu sunt născută pe 9 iunie, el se numeşte Adrian, eu Adriana, numele nostru de fetiţă preferat era Ariadna, fiecare dintre noi şi-a dorit foarte mult copii, semănăm mult unul cu celălalt, avem foarte multe lucruri în comun şi am avut senzaţia asta că suntem făcuţi să fim împreună“. 

„Am înţeles asta clar şi profund, într-o bună zi, la un curs, foarte devreme după ce am început anul I, când fiecare dintre studenţi trebuia să meargă în faţă şi să spună «mă numesc… şi întâmplarea din copilărie cea mai dragă mie este următoarea...». Şi, în timp ce vorbeam şi-i spuneam lui Adrian care este întâmplarea din copilărie cea mai apropiată mie, s-a aşternut aşa o linişte între noi doi, o tăcere plină de sens şi s-a creat o energie pozitivă, s-a împrăştiat peste întreaga clasă. Iar eu, în momentul acela, am simţit, am ştiut că el e omul potrivit pentru mine. N-am îndrăznit, n-am spus nimic, pentru că era profesorul meu şi-l cunoşteam de puţină vreme. Dar, după aceea, aceeaşi energie şi linişte care s-a instalat atunci între noi doi a mai apărut şi alte dăţi şi în diverse moduri. Şi de atunci încoace, mereu, starea de bine şi de confort pe care o am atunci când sunt lângă el mă face să simt, să cred şi să nu uit că e omul făcut pentru mine“, a mai povestit Adriana Titieni în urmă cu 12 ani. 

Adrian şi Adriana Titieni au împreună doi copii, pe Ariadna, în vârstă de 20 de ani, care este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, şi pe Marc (19 ani), care a intrat la Teatru.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite