Cum se pregăteşte Prinţul Harry să devină tată. La ce lucruri a renunţat, îndemnat de soţia lui FOTO

Cum se pregăteşte Prinţul Harry să devină tată. La ce lucruri a renunţat, îndemnat de soţia lui FOTO

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor deveni părinţi în primăvara acestui an FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry, care se pregăteşte să devină tată, primul copil al Ducilor de Sussex fiind aşteptat în primăvară, şi-a schimbat radical stilul de viaţă la îndemnul soţiei sale, Meghan Markle.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) se pregătesc să devină părinţi. Naşterea primului copil al cuplului este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, potrivit confidenţelor făcute de Ducesă. 
 
Într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (nord-vestul Angliei), Prinţul Harry a vorbit despre cum se pregăteşte să devină tată. 
 
Se pare că Ducele de Sussex şi-a schimbat drastic stilul de viaţă în ultimele luni. Un obişnuit al petrecerilor şi al unui stil de viaţă nonconformist, Harry a renunţat, la îndemnul soţiei sale, la a mai consuma alcool, cafea şi ţigări, scrie Daily Mail.  
 
„Având în vedere faptul că Harry a fost un consumator înrăit de alcool încă din anii tinereţii, renunţarea la băutură este chiar o realizare“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.
 
Bad habits go up in a puff of smoke: Harry, pictured with a cigarette in London in 2009, has given up smoking at Meghan's behest 
 
În plus, în luna octombrie a anului trecut, Harry a fost surprins ţinând un toast având un pahar cu apă, la un dineu oficial, şi a fost astfel lăudat pentru faptul că dă dovadă de susţinere pentru soţia lui, care este însărcinată.  
 
În plus, Prinţul a început să mediteze, urmând chiar exemplul fostei actriţe. Aflat la Birkenhead, Harry i-a mărturisit călugărului budist Kelsang Sonam, care i-a dăruit o copie a cărţii sale „Eight Steps To Happiness“, că practică meditaţia „în fiecare zi“. 
 
De asemenea, prinţul a început să facă şi yoga, iar toate aceste schimbări au început să se vadă, Ducele de Sussex fiind mult mai în formă din punct de vedere fizic, lucru pe care l-au observat şi apropiaţii săi. 
 
„Având în vedere faptul că Harry a fost un consumator înrăit de alcool încă din anii tinereţii, renunţarea la băutură este chiar o realizare“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.
 
De altfel, Ducesa Meghan este de multă vreme o împătimită yoga, mama ei, Doria Ragland, fiind chiar instructor. Printre beneficiile acestei activităţi se numără, potrivit Ducesei, creşterea flexibilităţii şi întărirea musculaturii, creşterea capacităţii de concentrare, relaxează corpul, reduce nivelul de anxietate şi îmbunătăţeşte somnul. 
 
„Tot ceea ce a făcut Meghan a fost să-i arate că există alternativă, iar el s-a arătat destul de încântat. Mănâncă sănătos, nu-şi otrăveşte corpul, face mişcare, face yoga şi este mult mai fericit acum“, a adăugat sursa menţionată. 
 
Ducesa Meghan ar putea naşte la sfârşitul lunii aprilie
 
Într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească şi au răspuns unor întrebări privind naşterea „bebeluşului regal“, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Marea Britanie. 
 
„Ea a spus că este însărcinată în şase luni şi că naşterea este prevăzută la sfârşitul lui aprilie, început de mai“, a dezvăluit pentru agenţia Press Association Kim Thompson, venită să salute cuplul regal, după o scurtă conversaţie cu ducesa. 
 
 
Ducele şi Ducesa de Sussex, care s-au căsătorit în mai 2018, nu par să îşi dorească să afle sexul copilului înainte de naştere. „Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie şi că şi-au dorit să fie o surpriză“, a mărturisit Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani, tot pentru AP. 
 
În schimb, casele de pariuri dau ca sigură o fetiţă, în timp ce există şi numeroase speculaţii că ducii ar putea avea gemeni, în mare parte datorită burticii de gravidă foarte proeminentă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: