FOTO Cum se menţineau în formă divele din Vechiul Hollywood? Marilyn Monroe ridica greutăţi, iar Elizabeth Taylor mânca tot ce voia

FOTO Cum se menţineau în formă divele din Vechiul Hollywood? Marilyn Monroe ridica greutăţi, iar Elizabeth Taylor mânca tot ce voia

Marilyn Monroe FOTO Profimedia

Silueta de vis pe care o afişau actriţele anilor '30-'50 era întreţinută, de cele mai multe ori, cu diete stricte şi mişcare din plin, exact ca-n zilele noastre. Ce planuri alimentare îşi făceau starurile din Vechiul Hollywood pentru a ajunge la dimensiunile ideale şi ce sporturi practicau divele din Cetatea Filmului acum câteva decenii bune?

Ştiri pe aceeaşi temă

Unele dintre ele nici nu aveau nevoie de diete complicate şi nu erau supuse restricţiilor alimentare. Ava Gardner se număra printre fericitele femei care erau nevoite să se mai îngraşe pentru a arăta perfect. Din acest motiv, mânca adesea dulciuri, lactate şi alimente pline de carbohidraţi.

În tot acest timp, Jean Harlow se abţinea să mânânce orice altceva în afară de roşii şi cafea, pe care le consuma de fiecare dată când voia să slăbească.

Citeşte aici la ce trucuri recurgeau alte dive din vechiul Hollywood şi vezi o galerie foto cu ele în ipostaze seducătoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările