Cum a încercat Jane Fonda să-l seducă pe Trump de partea luptei împotriva modificărilor climatice

Cum a încercat Jane Fonda să-l seducă pe Trump de partea luptei împotriva modificărilor climatice

Jane Fonda a fost arestată de patru ori în timpul unor proteste împotriva încălzirii globale FOTO Getty Images

Actriţa americană Jane Fonda (81 de ani) dezvăluie că a încercat, în zadar, să organizeze o întâlnire între Donald Trump şi mai multe activiste „frumoase, voluptoase şi strălucite“, între care şi Pamela Anderson, cu speranţa de a-l convinge pe preşedintele Statelor Unite să se alăture luptei împotriva modificărilor climatice.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce i-a propus această idee fiicei preşedintelui Ivanka Trump şi generelui acestuia Jared Kushner, Jane Fonda nu a primit răspuns şi a schimbat tactica. Ea s-a mutat la Washington, pentru a-şi pune numele în serviciul cauzei mediului, scrie AFP, citată de news.ro. 

„Cunosc oameni de tipul lui Trump, nu la fel de răi, dar le cunosc apucăturile“, a declarat Jane Fonda la o masă la National Press Club, precizând că şi-a urzit planul după alegerea miliardarului, în noiembrie 2016.

„Îmi spuneam că am să recrutez trei, patru cele mai frumoase, voluptoase şi strălucite activiste în lupta împotriva modificărilor climatice, între care Pamela Anderson, şi câteva femei de ştiinţă, că voi stabili o întâlnire şi că aveam să ne punem în genunchi în faţa lui Trump“, a declarat ea, într-un val de râsete.

„I-am fi spus: domnule preşedinte Trump, fiţi eroul planetei, aveţi puterea să deveniţi fiinţa umană cea mai importantă care s-a născut vreodată, cel mai bun, cel mai perfect, magnific, enorm, gigantic, magnific... cu condiţia să protejaţi planeta“, a continuat ea.

Actriţa a dat asigurări că l-a sunat pe Jared Kushner, care ar fi trimis-o la femeia „eco a familiei“. Ideea ar fi amuzat-o pe Ivanka Trump, însă fiica şi consiliera prezidenţială nu i-a dat curs vreodată.

Jane Fonda, care împlineşte sâmbătă 82 de ani, nu pare să aibă vreo ranchiună faţă de preşedinte. El merită milă şi nu ură, a susţinut ea.

„Îi putem urî comportamentul. Însă ar trebui să înţelegem că acest comportament este limbajul unei persoane traumatizate şi nu putem urî oamenii traumatizaţi“, a declarat ea.

După ce a eşuat la Casa Albă, Jane Fonda a ales mediatizarea pentru a atrage atenţia asupra urgenţei climatice. Ea se lasă arestată de poliţie din octombrie, vinerea, în faţa sediului Congresului, sub acuzaţia de tulburarea liniştii publice, prin manifestaţii paşnice.

Jane Fonda, arestată la Washingon D.C., în faţa Capitoliului, în timpul unui protest faţă de încălzirea globală FOTO Getty images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările