Cum a fost salvată de droguri Lucy Ewing din Dallas. Actriţa câştiga enorm pentru un singur episod

Cum a fost salvată de droguri Lucy Ewing din Dallas. Actriţa câştiga enorm pentru un singur episod

Charlene TRilton a câşltigat enorm pentru rolul din Dallas FOTO Profimedia

Peste 40 de ani au trecut de la debutul serialului „Dallas‟. Sute de milioane de spectatori din întreaga lume au urmărit aventurile familiei Ewing, producţia fiind considerată cea mai bună „telenovelă‟ americană din toate timpurile. De curând, actriţa Charlene Tilton a atras atenţia presei internaţionale cu declaraţiile sale despre provocările din acea perioadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa Charlene Tilton, acum în vârstă de 62 de ani, a dat viaţă personajului Lucy, mezina familiei Ewing. La doar 17 ani, Tilton făcea furori pe ecranele din întreaga lume cu părul blond şi cu ochii verzi. În acea vreme, popularitatea sa era la fel de mare ca tentaţiile societăţii.

Charlene era minoră când provocările şi celebritatea au apărut în viaţa ei. Vedeta din Dallas a declarat că le este recunoscătoare colegilor de platou pentru că nu a devenit o victimă a drogurilor.

Citeşte aici cum a fost drogată actriţa într-un club celebru din New York şi cum au ajutat-o colegii din serialul Dallas.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările