Cum a fost cucerită Maria Sharapova de Alexander Gilkes: „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Sharapova şi Alexander Gilkes. (Foto: Profimedia)
Maria Sharapova şi Alexander Gilkes. (Foto: Profimedia)

El, prietenul Prinţului William şi fostul şef al Prinţesei Eugenie, iar ea, cea mai bună rusoaică din tenis. Premisele perfecte ale unui mariaj de excepţie pentru cei doi proaspăt logodiţi! Culisele poveştii de iubire pe care o trăieşte Maria Sharapova!

Deţinătoarea a cinci Grand Slam-uri îşi începuse 2020 în cel mai prost mod cu putință– accidentatăși cu o uzurăfizicăși psihicăatât de mare, ce a determinat-o, în februarie, să-și încheie carie­ra sportivă după 28 de ani petrecuţi pe terenul de tenis.

Dar Maria (33) a reuşit să termine anul în cea mai fericită ipostază – aceea de viitoare soţie a unui om de afaceri cu relaţii la cel mai înalt rang. Alexander (41), iubitul fostei sportive din ultimii doi ani şi ceva, şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe Sharapova pe 17 de­cembrie 2020. „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“, a anunţat ea logodna pe Instagram. „Mulţumesc că m-ai făcut un tip foarte, foarte fericit!“, i-a răspuns el tot online. Iar nunta dintre frumoasa tenisului mondial şi unul dintre cei mai râvniţi şi mai bine cotaţi bri­tanici se anunţă a fi unul dintre cele mai spec­taculoase evenimente care vor urma!

Maria, alintată Masha, dădea semne că era pregătită să devină mamă şi, eventual, soţie, de ceva timp încoace, doar că aştepta momen­tul oportun. Sau bărbatul care să-i îndeplineas­că asemenea dorinţe.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite