Cum era, de fapt, Bill Gates în tinereţe. Biograful său, mărturii despre stilul de viaţă sălbatic al mogulului

Cum era, de fapt, Bill Gates în tinereţe. Biograful său, mărturii despre stilul de viaţă sălbatic al mogulului

FOTO Getty Images / Mike Cohen

În spatele imaginii de mogul al tehnologiei pe care o are Bill Gates se ascunde un om simplu, care a iubit viaţa, femeile şi munca sa. Conform biografiei „Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace” acesta a avut un stil de viaţă sălbatic, care a fost ascuns de-a lungul timpului de public şi ştiut doar de cercul restrâns de prieteni.

James Wallace, autorul cărţii, spune că presa nu a vorbit niciodată de petrecerile de burlac ale preşedintelui Microsoft, de aventurile sale prin cluburile de noapte din Seattle şi aventurile sale cu diverse femei, care s-ar fi petrecut şi în timpul căsătoriei sale.

„El nu a renunţat la stilul de viaţă după ce a cunoscut-o pe Melinda French. El frecventa aceleaşi locuri atunci când pleca cu afaceri”, a scris autorul.

James Wallace a spus că fosta soţie a lui Bill Gates a ştiut de plăcerile sale şi din acest moment nu au avut o relaţie cu momente bune, ci şi cu multe probleme. Aceştia au fost despărţiţi un an, dar s-au împăcat în 1992, când au devenit mult mai apropiaţi.

Cartea a inclus interviuri cu unele dintre fostele partenere ale lui Gates, inclusiv Ann Winblad, cu care a continuat să se vadă chiar şi după ce s-a căsătorit cu Melinda în 1994.

Bill Gates i-a cerut păreri lui Ann Winblad despre Melinda, aceasta considerând că viitoarea soţie trecea un „test” pentru a putea fi alături de preşedintele Microsoft.

„La început, relaţia cu Bill este ca un test. Ai destul bun simţ? Faci faţă? Esţi destul de deşteaptă?” a scris Wallace în cartea sa.

„Melinda este alegerea lui Bill. Ar fi putut alege orice femeie ca soţie, dar a ales-o pe ea, iar asta înseamnă că este o femeie excepţională”, a declarat Winblad.

Fostul direct Microsoft, Vern Raburn, a spus că a existat infidelitate în cuplu, cel puţin la început.

„Să fii gol într-o piscină nu este mare lucru”. Dar există o diferenţă între a fi gol într-o piscină cu o grămadă de alte persoane şi a fi gol într-o piscină cu altcineva, sau într-un pat cu altcineva”, a spus el de Gates, conform New York Post.

Biograful James Wallace se îndoieşte de faptul că, după divorţ, Bill Gates se va întoarce la petrecerile sale extravagante sau la stilul de viaţă sălbatic pe care îl avea în trecut.

Melinda French a depus actele de divorţ săptămâna trecută, după 27 de ani de căsnicie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările