Cum e să fii fata lui Bill Gates - Jennifer Gates povesteşte într-un interviu: „M-am născut cu un privilegiu imens!“

Cum e să fii fata lui Bill Gates - Jennifer Gates povesteşte într-un interviu: „M-am născut cu un privilegiu imens!“

Bill Gates alături de fiica sa. (Foto: arhivă)

Jennifer Gates a acordat un interviu amplu în care povesteşte cum este să fii parte din familia miliardarului Bill Gates. Are 24 de ani, a absolvit Stanford University, este pasionată de echitaţie şi studiază Medicina, în anul II, la Icahn School of Medicine în New York, dorindu-şi să devină pediatru.

Ştiri pe aceeaşi temă

O alegere născută şi din discursurile tatălui său, la ora cinei, despre sistemul de sănătate, mortalitatea copiilor în lume şi epidemii. Pentru că da, Bill Gates le vorbea despre asta propriilor copii la masă - nu doar în interviuri.

"Mama şi tata mi-au vorbit de foarte devreme ca unui adult, fără să ocolească subiectele dificile în conversaţiile cu mine, pentru a mă face responsabilă şi conştientă de problemele lumii în care trăiesc... Odată s-a întâmplat ca mama să mă surprindă în timp ce mă jucam cu păpuşile mele şi îi spuneam uneia dintre ele că are HIV, dar eu o voi ajuta. Mama s-a gândit atunci că poate au exagerat în discuţiile cu mine", îşi aminteşte Jennifer.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: