Cum a decorat Melania Trump Casa Albă pentru Crăciun: ce tematică a ales FOTO VIDEO

Cum a decorat Melania Trump Casa Albă pentru Crăciun: ce tematică a ales FOTO VIDEO

Melania Trump a decorat Casa Albă pentru Crăciun FOTOGRAFII Profimedia

Melania Trump (46 de ani) a terminat de împodobit Casa Albă cu ocazia Crăciunului. Prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii a publicat în mediul online imagini cu decoraţiunile alese pentru tematica de anul acesta.

Pentru cel de-al treilea Crăciun petrecut la Casa Albă, Melania Trump a ales ca tematică „Spiritul Americii“ în ceea ce priveşte decoraţiunile din acest an.
 
După cum se observă în imaginile şi filmuleţul postate în mediul online, prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii a optat pentru simplitate şi patriotism anul acesta. 
 
Predomină albul, auriul şi, din loc în loc, apare o pată de culoare, roşu. Printre podoabele agăţate în brazi ies în evidenţă piese de domino, scrabble, dar şi steguleţe ale Americii.
 
 
În imagini apare şi Melania Trump care, îmbrăcată în rochie midi strâmtă, palton purtat pe umeri şi pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă de ivoir, inspectează încăperile, face câte un ultim retuş şi adaugă câte un glob, înconjurată fiind de o mulţime de brazi cu beculeţele albe aprinse.
 
„«Spiritul Americii» străluceşte în Casa Albă. Sunt încântată să arăt lumii această frumoasă formă de patriotism şi vreau ca toată lumea să simtă frumuseţea spiritului Crăciunului“, a scris Melania Trump pe contul său de Twitter, alături de clipul video.
În fiecare an, împodobirea brazilor la reşedinţa familiei Trump se realizează cu ajutorul voluntarilor. Prima-doamnă, cea care se ocupă în mod tradiţional de decorarea Casei Albe pentru Crăciun, a început să se gândească la decoraţiunile de anul acesta încă din luna iulie, după cum a transmis printr-o postare pe Instagram în care apărea uitându-se la o serie de flori şi ţesături. 
 
Imagini din aceeasi galerie
  • FOTOGRAFII Profimedia
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: