Cum arată în prezent femeia care i-a dăruit doi copii lui Michael Jackson

Cum arată în prezent femeia care i-a dăruit doi copii lui Michael Jackson

foto: arhivă personală

Regretatul Michael Jackson are trei copii, dintre care doi sunt proveniţi din mariajul cu Deborah Jeanne Rowe, şi unul adus pe lume graţie unei mame surogat. Cum arată, aşadar, femeia care i-a adus pe lume pe Paris şi Prince Jackson?

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce despre femeia care l-a purtat pe Blanket Jackson în pântece nu se ştie decât că era de origine latino-americană, femeia care i-a dăruit lui Michael Jackson primii doi copii a fost o bună prietenă de-a acestuia.

Deborah Jeanne Rowe este cea care i-a purtat în pântece pe Paris şi Prince Jackson, dar, totodată, şi mama lor biologică. Femeia, de profesie asistentă medicală, s-a căsătorit cu starul în 1996, în Sydney, la insistenţele mamei lui Michael Jackson. La acea vreme, Deborah era deja însărcinată în şase luni cu Michael Joseph Jackson Jr. (n.r. Prince). Al doilea lor copil, Paris Jackson, a venit pe lume pe 3 aprilie 1998. Un an mai târziu, cei doi divorţau, iar Michael Jackson primea custodia totală a celor doi copii.

Iată cum arată în prezent Debbie şi de ce boală teribilă suferă!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: