Cum arată şi cu ce se ocupă, astăzi, Christopher Atkins, protagonistul controversatului film “Laguna Albastră”

Cum arată şi cu ce se ocupă, astăzi, Christopher Atkins, protagonistul controversatului film “Laguna Albastră”

Christopher Atkins şi Brooke Shield au uimit cu rolurile din Laguna  Albastră.

La 40 de ani de la premiera producţiei care l-a făcut celebru, actorul arată total schimbat, dar la fel de carismatic, revenind la vechea lui pasiune, activitatea în mediul marin

Au trecut patru decenii de la premiera filmului Laguna Albastră, o producţie care, la vremea ei, a stârnit un mare scandal la Hollywood din cauza scenelor de nuditate excesivă. Filmul spune povestea unei iubiri libere dintre personajele interpretate de Christopher Atkins şi senzuala Brooke Shields. Cei doi adolescenţi naufragiaţi pe o insulă pustie, cu peisaje paradisiace, dau frâu liber imaginaţiei, trăind scenele de amor la intensitate maximă. 

Când a fost selectat dintre cei 4000 de aspiranţi la rolul de Richard, Christopher avea doar 19 ani, activa ca salvamar şi instructor de navigaţie, fără nicio intenţie de a lua calea Hollywoodului. Un prieten l-a convins să participe la audiţii, iar o bună perioadă de timp a fost în vizorul publicului şi al presei, jucând chiar şi în continuarea producţiei – Întoarcerea la Laguna Albastră.

Citeşte maio multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările