Cum arată astăzi Jenny Shimizu, actriţa cu care s-a iubit Angelina. Jolie a recunoscut că este bisexuală şi că a avut o relaţie cu ea

Cum arată astăzi Jenny Shimizu, actriţa cu care s-a iubit Angelina. Jolie a recunoscut că este bisexuală şi că a avut o relaţie cu ea

Înainte să fie căsătorită cu Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton ori Brad Pitt, Angie a avut o viaţă amoroasă tumultuoasă.

Prima relaţie a avut-o la 14 ani, iar, peste ani, Angelina a descris-o ca fiind „la fel de intensă precum un mariaj”. Asta şi pentru că şi-a ameninţat mama că renunţă la şcoală dacă nu o lasă să locuiască împreună cu el, la ea acasă. Şi deşi n-a durat decât doi ani, această primă relaţie a maturizat-o şi a făcut-o să-şi aleagă drumul în viaţă.

La 16 ani, Angelina a decis să se îndrepte spre o carieră în actorie. N-a durat mult, iar primele roluri au şi sosit pentru ea. La primul film, ”Foxfire” (1996), Angie a făcut prima ei cucerire pe platourile de filmare. Pe numele ei Jenny Shimizu, fotomodelul a fost prima dragoste a actriţei, pe care a cunoscut-o pe micile ecrane. S-a îndrăgostit de ea din ”prima secundă” şi s-ar fi căsătorit cu ea dacă nu l-ar fi întâlnit în scurt timp pe actorul Jonny Lee Miller, cu care ajunge, în 1996, la starea civilă. Vorbind peste ani despre această experienţă, Angie a recunoscut că e bisexuală şi că relaţia cu Jenny a fost cât se poate de adevărată. ”Probabil că m-aş fi căsătorit cu Jenny dacă nu aş fi făcut-o cu soţul meu. M-am îndrăgostit de ea în prima secundă în care am întâlnit-o.”, declara ea în 1997 într-un interviu.
 
La rându-i, Jenny a vorbit despre relaţia cu Angelina Jolie şi a mărturisit că, de fapt, aventura lor a durat mai mulţi ani, timp în care celebra actriţă a avut şi alte relaţii. ”Nu vreau să par altfel decât sunt, dar, în trecut, ori de câte ori suna Angelina lăsam tot şi mă întâlneam cu ea oriunde în lume. Eu şi Angelina am avut o prietenie frumoasă, care a durat mulţi ani. Mă vedeam cu ea în timp ce ea avea alte relaţii – ea e genul acesta de persoană, deschisă şi minunată”, a declarat Jenny Shimizu în 2011, dezvăluind că Angie le-a fost infidelă multor parteneri.
 

Cum arată astăzi Jenny Shimiz! Cele mai recente fotografii cu sexy actriţa cu care s-a iubit Angelina Jolie

citeste totul despre: