Cum arată casa pe care Regina Elisabeta a primit-o cadou în anul 1932. Era locul ei preferat de joacă

Cum arată casa pe
care Regina Elisabeta a primit-o cadou în anul 1932. Era locul ei preferat de
joacă

Regina Elisabeta a II-a / foto: Getty

În anul 1932, Regina Elisabeta şi George al VI-lea, părinţii Reginei Elisabeta a II-a, au primit, drept casă la ţară, Royal Lodge, din Marele Parc de la Windsor. În curtea casei, locuitorii din Ţara Galolor au pregătit şi o căsuţă în miniatură, Y Bwthyn Bach (The Little Cottage), pe care i-au oferit-o actualei Regine a Marii Britanii pe vremea când aceasta avea doar şase ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Micuţa casă a Reginei Elisabeta era locul ei preferat de joacă, iar acolo petrecea foarte mult timp alături de sora ei, Prinţesa Margareta. Casa, în care orice om putea locui fără nicio problemă, are o bucătărie, un living, un dormitor şi o baie, toate complet mobilate. Mai mult decât atât, în casă există apă caldă, apă rece, gaze şi curent electric.

Casa a avut parte şi de momente mai puţin plăcute, trecând printr-un incediu, însă totul a fost renovat, fiind unul dintre puţinele cadouri primite de un membru al familiei regale care reuşeşte să se menţină la fel de nou, chiar şi după 86 de ani de la primire.

Iată cum arată casa pe care Regina Elisabeta a primit-o cadou în anul 1932

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările