Cum arată astăzi actriţa “Fefe”, din Inimă de Ţigan. Interviu exclusiv din Los Angeles: „În America mi s-a demontat tot ce ştiam despre actorie în România”

Cum arată astăzi actriţa “Fefe”, din Inimă de Ţigan. Interviu exclusiv din Los Angeles: „În America mi s-a demontat tot ce ştiam despre actorie în România”

foto: arhivă

OK! s-a întâlnit la Los Angeles cu actriţa din telenovela „Inimă de ţigan” pentru a afla tot ce presupune drumul unui actor român de la Bucureşti într-un film la Hollywood

Ştiri pe aceeaşi temă

Am regăsit-o pe Adina printre coloanele din faţa muzeului LACMA mai tânără ca niciodată. E departe de a fi ajuns acolo unde şi-a propus, dar e limpede că Los Angeles-ul îi prieşte. „Câteodată şi mie mi se pare când mă uit la TV că am o altă strălucire şi poate e adevărat. Beau multă apă… Suntem în California, e soare tot timpul, dacă ai grijă de tine n-ai cum să nu arăţi bine. Înainte mă duceam la sală, acum merg la Yoga în fiecare zi. Am descoperit Yoga aici, m-a dus un prieten şi la început nu mi-a plăcut deloc pentru că fac Hot Yoga, care înseamnă saună şi Yoga în acelaşi timp. Mi s-a părut oribil la început. Acum însă îmi place cel mai mult dintre toate felurile de sport pe care le-am practicat.”, povesteşte Adina.

„Am plecat în L.A. la sfârşitul anului 2015. Ce mi s-a părut la momentul respectiv a fost că-mi atinsesem personal un fel de limită creativă, artistică.”

Iată ce face, în prezent, actriţa Adina Galupa în Los Angeles!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările