Cum arată actorii din „Salvaţi de clopoţel“ după 30 de ani de la lansarea celebrului serial FOTO

Cum arată actorii din „Salvaţi de clopoţel“ după 30 de ani de la lansarea celebrului serial FOTO

Distribuţia serialului de succes „Salvaţi de clopoţel“ FOTO Cinemagia

Actorii din celebrul serial american „Salvaţi de clopoţel“/„Saved by the Bell“ s-au reunit după aproape 30 de ani de la lansarea seriei.

Mark-Paul Gosselaar (45 de ani), actorul care îl interpretează pe Zack Morris în „Salvaţi de clopoţel“, serialul difuzat între anii 1989 şi 1993, care s-a bucurat de o mare popularitate în rândul copiilor şi adolescenţilor, a publicat pe Twitter o fotografie cu o parte din foştii lui colegi de platou. 
 
„Aşa arată o prietenie de 30 de ani“, a scris actorul, care a mărturisit că a rămas în relaţii foarte bune cu o parte din foştii lui colegi de serial.
 
La reuniunea care a avut loc într-un restaurant din Los Angeles, au participat actorii Mario Lopez (A.C. Slater) şi Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski), în vârstă de 45 de ani, dar şi Elizabeth Berkley (Jessie Spano), în vârstă de 46 de ani. Ei au fost însoţiţi de partenerii lor. 

Marii absenţi ai serii au fost cei doi actori Dustin Diamond (42 de ani), interpretul personajului Screech şi Lark Voorhies (45 de ani), actriţa care a interpretat personajul Lisa Marie Turtle. 
 
 
Potrivit unei declaraţii făcute de Mark-Paul Gosselaar, într-o emisiune de televiziune, actorul nu a mai ţinut legătura cu interpretul lui Screech, de mai bine de 20 de ani. În 2004, Dustin Diamond a făcut trei luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru port ilegal de armă. De asemenea, el a lansat după terminarea serialului un volum intitulat „Behind the Bell“, în care a făcut „dezvăluiri“ din culisele celebrei producţii, printre care a menţionat consumul de droguri şi „un comportament sexual inadecvat“.  
 
Dustin Diamond FOTO Cinemagia 
 

Dustin Diamond a interpretat rolul elevului stângaci, dar extrem de inteligent Samuel „Screech“ Powers în sitcomul „Salvaţi de clopoţel“. De atunci, actorul a avut câteva roluri minore în alte seriale de televiziune şi câteva apariţii speciale în producţii TV de tip reality-show. Dustin Diamond locuieşte în Port Washington din anul 2009.

„Saved by the Bell“ prezintă aventurile a şase tineri în perioada liceului. Zach Morris este tipul şarmant, dar care mereu intră în bucluc, A.C. Slater este sportivul arătos, Screech este tocilarul ăla amuzant, Kelly este definiţia clară pentru adolescent de liceu, Lisa este cea ahtiată după modă, iarJessie este genul de fată conştiincioasă care are numai 10 pe pe linie la şcoală. Ei sunt un ansamblu de şase elevi la Liceul Bayside, unde toţi se lovesc de problemele maturităţii, dar şi de întţmplările comice din viaţa lor de liceu. Sunt patru ani de aventuri, de râsete şi momente amuzante ale celor mai iubiţi studenţi de pe micul ecran.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: