Cum a arătat Ester Peony la deschiderea oficială Eurovision 2019: românca a ales o rochie strălucitoare FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, a strălucit la ceremonia de deschidere a evenimentului, care s-a desfăşurat la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv.

Ediţia cu numărul 64 Eurovision Song Contest a fost deschisă oficial duminică, 12 mai, cu defilarea delegaţiilor şi recepţia organizată la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv.

Dacă anul trecut, în Portugalia, covorul pe care au păşit artiştii a avut culoarea albastră, organizatorii din Israel au preferat-o pe cea portocalie, o premieră în istoria concursului. 

Reprezentanta României la Eurovision 2019 a acordat numeroase interviuri jurnaliştilor şi a făcut poze cu sutele de fani prezenţi la ceremonie pe parcursul traseului de peste 120 de metri. 

Cântăreaţa Ester Peony (25 de ani) a ales pentru această ocazie o ţinută strălucitoare: o rochie albă, decorată cu mărgele şi pene, cu un decolteu generos şi transparentă în partea de jos. 

Imagine indisponibilă

Ester a fost însoţită pe covorul portocaliu de Alex Şerbu, producătorul muzical al piesei „On a Sunday“, şi de ceilalţi artişti care urcă pe scena de la Tel Aviv – backing vocals şi dansatorii –, delegaţia României fiind condusă de Smaranda Vornicu-Shalit. 

Imagine indisponibilă

„Drumul spre scena Eurovision trece pe aici, pe covorul portocaliu, o defilare pe care nu o voi uita niciodată. Am fost înconjuraţi de fani, jurnalişti, prieteni ai Eurovision care ne-au îmbrăţişat cu simpatie şi căldură înainte de emoţiile concursului. Spiritul Eurovision s-a descătuşat aici, în Tel Aviv, unde mă simt, deja, ca acasă“, a declarat Ester Peony. 

        View this post on Instagram                   Dreams really do come true! Thank you all! 🤗😍😘 #Eurovision #OnaSunday A post shared by Ester Peony (@ester.peony) on May 13, 2019 at 12:32am PDT

Deşi reacţiile străinilor după primele repetiţii au fost în general pozitive, potrivit caselor de pariuri, românca este cotată cu şanse infime de a câştiga finala Eurovision 2019. Publicul din România va afla cine sunt primii finalişti Eurovision 2019 în show-ul care deschide competiţia, marţi, 14 mai, de la ora 22.00. Spectacolul de la Tel Aviv va fi transmis  în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+. 

Ester Peony, reprezentanta noastră la ediţia din acest an cu piesa „On a Sunday“, va urca pe scena Eurovision 2019 joi, pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Ester Peony va lupta pentru un loc în finală cu reprezentanţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite