FOTO Cum se apără Naomi Campbell de coronavirus: „Nu mă interesează ce spun oamenii. Este în joc sănătatea mea“

FOTO Cum se apără Naomi Campbell de coronavirus: „Nu mă interesează ce spun oamenii. Este în joc sănătatea mea“

Naomi Campbell FOTO Facebook Naomi Campbell

Modelul internaţional Naomi Campbell, în vârstă de 49 de ani, a fost surprinsă în aeroport purtând un costum complet de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe măsură ce teama de coronavirus devine tot mai acută în rândul oamenilor de pretutindeni, vedetele nu fac excepţie şi iau măsuri preventive împotriva infecţiei cu coronavirusul de tip nou (COVID-19).

Modelul international Naomi Campbell a fost fotografiată în aeroportul din Los Angeles purtând un costum de protecţie sub o capă elegantă, precum şi o mască N95, în ton cu „estetica“ dictată de epidemie. 

Campbell nu a uitat să îşi protejeze nici mâinile, purtând mănuşi roz, din latex.

„Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc şi voi lua toate măsurile pe care le consider necesare“, a spus modelul.

„Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tuşesc şi strănută. Având în vedere cât de mult călătoresc, m-aş expune la riscuri însemnate dacă nu aş avea grijă să îmi respect rutina“.

„Siguranţa e pe primul loc, următorul nivel“, a scris Naomi pe contul ei de Facebook.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările