Cum se apără Dan Bittman după scandalul Revelionului de la TVR: „Mă simt mai curat ca lacrima“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bittman
Dan Bittman

Prezent în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, Dan Bittman a spus că „se simte curat ca lacrima“. Artistul a declarat că nu a avut „nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele“.

Dan Bittman a răspuns celor care critică programul de Anul Nou de la TVR1, „Revelion la mine acas”, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman şi George Tănase, care a fost contestată pentru instigare la nerespectarea regulilor de protecţie anti-coronavirus.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Bittman s-a apărat spunând că se simte „curat ca lacrima“.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Bittman l-a criticat şi pe deputatul USR Iulian Bulai, care a afirmat că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

„Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă. Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai spus Bittman pentru sursa citată.

Citeşte pe Click.ro ce a mai spus Dan Bittman despre controversatul Revelion organizat de TVR.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite