Cuba Gooding Jr a fost arestat şi inculpat pentru agresiune sexuală: care sunt acuzaţiile şi ce spune actorul

Cuba Gooding Jr a fost arestat şi inculpat pentru agresiune sexuală: care sunt acuzaţiile şi ce spune actorul

Cuba Gooding Jr., arestat, dar zâmbitor FOTO Profimedia

Actorul american Cuba Gooding Jr. (51 de ani) s-a predat poliţiei după ce a fost inculpat, la New York, pentru agresiune sexuală. Laureatul premiului Oscar susţine însă că este nevinovat şi este încrezător că se va face dreptate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un purtător du cuvânt al Poliţiei din New York a confirmat că actorul Cuba Gooding Jr. s-a predat autorităţilor pe 13 iunie şi a fost inculpat după ce o femeie în vârstă de 29 de ani a depus plângere spunând că recent starul i-a pipăit sânii şi a bruscat-o fiind, susţine ea, sub influenţa drogurilor, potrivit The Telegraph. Presupusa victimă susţine şi că există o filmare a incidentului. 
 
Cuba Gooding Jr. a fost eliberat din custodia poliţiei după mai bine de şase ore, după ce a pledat nevionvat. „Domnul Gooding nu a acţionat în mod inadecvat în niciun fel“, a declarat avocatul starului. „Nimic din înregistrarea video nu ar putea fi considerat drept un comportament necorespunzător. Cu siguranţă va fi exonerat“, a mai spus avocatul, citat de News.ro
 
La ieşirea din arest, vedeta s-a limitat la a declara că a fost o zi lungă. Anterior însă, actorul a respins orice gest deplasat: „Am încredere în sistem. Există o înregistrare care arată ceea ce s-a întâmplat cu adevărat“. 
 
Delictul de atingeri nesolicitate este pedepsit cu un an de închisoare, potrivit legii statului New York. 
 
Potrivit mass-media americane, o altă femeie a intentat recent un proces împotriva actorului în legătură cu un incident despre care susţine că a avut loc în martie 2008. Ea afirmă că actorul, care l-a interpretat pe fostul jucător de fotbal american O.J. Simpson în mini seria „American Crime Story“, a atins-o pe fese, într-un club de noapte din Manhattan. 
 
În vârstă de 51 de ani, Cuba Gooding Jr. are o carieră cinematografică de trei decenii. A devenit cunoscut cu filmul „Boyz n the Hood“ (1991), înainte de a obţine câteva roluri secundare importante în anii 1990. Interpretarea rolului unui jucător de fotbal profesionist american în fimul „Jerry Maguire“ i-a adus un Oscar în 1997. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: