Cu cine a fost logodită Jackie Kennedy înainte de JFK şi de ce şi-a părăsit logodnicul pe aeroport. Trista ei poveste de iubire neştiută

Cu cine a fost logodită Jackie Kennedy înainte de JFK şi de ce şi-a părăsit logodnicul pe aeroport. Trista ei poveste de iubire neştiută

Jackie i-a  frânt inima bărbatului care a iubit-o cel mai mult (Foto: Getty Images).

Legendara Primă Doamnă a Americii continuă să fascineze cu fiecare filă din viaţa ei amoroasă - una în care au existat poveşti controversate şi înainte de mariajul cu John F. Kennedy.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de a se căsători cu cel care a devenit preşedinte al Americii, Jackie a fost logodită cu un alt bărbat, căruia i-a frânt inima. La începutul anilor 50, Jackie s-a logodit cu iubitul de atunci, John Husted Jr, broker la bursă, pe care îl cunoscuse în timpul studiilor la Vassar. Relaţia lor a început în 1951, familia lui Husted fiind prietenă cu tatăl lui Jackie. Pentru el, Jackie s-a mutat de la New York la Washington - în decembrie 1951 logodindu-se. Planurile lor de căsătorie pentru iunie 1952 au fost chiar anunţate în ediţia din 21 ianuarie 1952 a New York Times. Dacă acel anunţa ar fi devenit realitate, istoria amoroasă de la Casa Albă ar fi fost alta. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările