CTP: „Dacă ar fi câştigat PSD şi Gabriela Firea, aveam de gând să renunţ la orice activitate televizată”

CTP: „Dacă ar fi câştigat PSD şi Gabriela Firea, aveam de gând să renunţ la orice activitate televizată”

Cristian Tudor Popescu FOTO captură paginadmedia.ro

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus aseară, la Digi 24, că ar fi renunţat să mai apară la televizor dacă Firea şi PSD ar fi câştigat din nou alegerile şi s-ar fi limitat la a scrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Tudor Popescu surprinde din nou prin declaraţiile televizate. După anunţarea Exit Poll-urilor, gazetarul a declarat la Digi24 că ar fi renunţat să mai apară la televizor dacă Firea şi PSD ar fi câştigat din nou alegerile.

„Nu v-am spus pe cine am votat, însă am să vă spun altceva, ce aveam de gând să fac dacă acum ar fi câştigat acestea alegeri PSD şi Gabriela Firea. Aveam de gând să renunţ la orice activitate televizată a mea, în audiovizual, şi să mă limitez la ce mai scriu în Republica. Nu mă simţeam în stare, după 30 de ani, să o iau de la capăt cu acest PSD cu care eu nu mai aveam niciun fel de marjă de discuţie, din momentul în care l-am calificat, în 2019, drept acest Cernobîl al politicii româneşti. Nu mai puteam continua. Acum mai pot să continui”, a spus gazetarul, conform paginademdeia.ro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările