CTP a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău. Mesajul jurnalistului: „Mi-au oblojit şi grav avariata mea încredere în oameni“

CTP a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău. Mesajul jurnalistului: „Mi-au oblojit şi grav avariata mea încredere în oameni“

Cristian Tudor Popescu FOTO Mediafax

Cristian Tudor Popescu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns zilele trecute la spital, după ce i s-a făcut rău. Jurnalistul a povestit, pe contul personal de Facebook, cum a fost tratat de medici în cele 72 de ore cât timp a fost internat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Tudor Popescu a povestit, într-un text pe pagina personală de Facebook, că a ajuns zilele trecute la spital, „complet epuizat fizic şi psihic de durere“, fără a da alte detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 
 
Jurnalistul a mărturisit că, pe lângă tratarea durerilor fizice, medicii au reuşit să-i oblojească şi „avariata încredere în oameni“, şi a lăudat personalul medical. 
 
„Mi-au oblojit încrederea în oameni. Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas ca o arătare între maimuţă şi om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoşat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic şi psihic de durere. Am ieşit pe poarta aceluiaşi spital după 72 de ore, din nou homo erectus. Asta, mulţumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctoriţe micuţe, drăguţă şi cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu şi pe care nu ştiu cum o cheamă, precum şi întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiţii de eficienţă şi igienă prezente în întreg aşezământul. Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit şi grav avariata mea încredere în oameni“, a scris Cristian Tudor Popescu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: