Cristina Joia, primele declaraţii după ce a fost bătută de o şoferiţă: Mi-a ţâşnit foarte mult sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cristina joia visuri la cheie

Cristina Joia, designer pentru emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a vorbit despre  atacul al cărei victimă a fost sâmbătă seară într-un magazin din Capitală.Tânăra a povestit că totul a plecat de la faptul că i-a atras atenţia unei şoferiţei că parcase ilegal.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă [...] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte  rău deja“, a povestit Joia pentru Ştirile ProTV.

cristina joia visuri la cheie foto ovidiu oanta

Agentul de pază din magazin a declarat că nu a văzut nimic, pentru că ieşise să fumeze. O vânzătoare a relatat că atacatoarea a intrat în magazin, a lovit-o pe Cristina Joia şi a plecat fără să spună nimic.

Poliţia Capitalei a comunciat că poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

În funcţie de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a vedeti ProTV va fi făcută şi încadrarea juridica a faptei: fie loviri sau alte violente, fie vătămare corporală.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite