Cristina Joia, designer al emisiunii „Visuri la cheie“ de la ProTV, bătută şi desfigurată într-un magazin din Capitală de o şoferiţă care ar fi parcat ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a fost bătută sâmbătă seară, într-un magazin de pe Calea Şerban Vodă din Capitală, de către o şoferiţă căreia îi reproşase că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

Potrivit unui comunicat al Pliţiei Capitalei, incidentul a avut loc în jurul orei 17:00. Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la agresiune.

Potrivit unei postări de pe Facebook a jurnalistului ProTV Ovidiu Oanţă, şofeiţa a atacat-o pe Cristina Joia şi „a lovit-o în plină figură cu un obiect tare - nu e clar dacă un «box» sau cheie - zdrobindu-i nasul şi provocându-i o rană de câţiva centimetri.

 

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge şi aproape leşinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată.

 

Poliţia a identificat agresoarea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însa nu îi cere socoteală, pentru că aşteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasa din spital şi să depună plângere penală, susţine Oanţă.

În comunicatul citat anterior, Poliţia Capitalei transmite că poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Citeşte şi:

Cristina Joia, primele declaraţii după ce a fost bătută de o şoferiţă: Mi-a ţâşnit foarte mult sânge

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite