Cristina Ich a făcut furori în Italia după apariţia într-o emisiune de dans VIDEO

Cristina Ich a făcut furori în Italia după apariţia într-o emisiune de dans VIDEO

Cristina Ich a devenit cunoscută în România pentru apariţiile în sketch-urile lui BRomania FOTO Facebook

Fotomodelul Cristina Ich (31 de ani), cunoscută publicului pentru colaborarea cu vlogger-ul BRomania, a devenit vedetă şi în Italia după apariţia în calitate de concurentă în cadrul emisiunii „Ballando con le stelle“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Ich, pe numele real Cristina Micu, a reuşit să-i cucerească şi pe italieni cu frumuseţeai ei. Vedeta, originară din Republica Moldova, a captat atenţia presei din italiene după ce a fost prezentată ca parteneră a cunoscutului dansator Luca Favilla, în cadrul emisiunii „Ballando con le stelle“ (echivalentul emisiunii „Dansez pentru tine“), care a avut premiera sâmbătă.
 
După apariţia în emisiune, numele vedetei, poreclită „Angelina Jolie de România“ a fost cel mai căutat de pe Google, scrie publicaţia italiană Quotidiano.net. Interesul crescut pentru româncă a făcut ca tot mai multe publicaţii din peninsulă să scrie despre ea.
 
FOTO Facebook Cristina Ich
 
Cristina Micu, născută dincolo de Prut, dintr-o mamă româncă şi un tată moldovean, a venit la Bucureşti pentru a lucra ca fotomodel şi a devenit extrem de populară după apariţiile pe YouTube în sketchuri vloggerului BRomania (actorul şi regizorul Matei Dima). Este imaginea mai multor brand-uri de cosmetice şi îmbrăcăminte şi recent a fost protagonistă în videoclipul lui Liviu Teodorescu („Obsesie“). Cristina are aproape 400.000 de followeri pe Instagram.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările