Cristina Ich a făcut furori în Italia după apariţia într-o emisiune de dans VIDEO

Cristina Ich a făcut furori în Italia după apariţia într-o emisiune de dans VIDEO

Cristina Ich a devenit cunoscută în România pentru apariţiile în sketch-urile lui BRomania FOTO Facebook

Fotomodelul Cristina Ich (31 de ani), cunoscută publicului pentru colaborarea cu vlogger-ul BRomania, a devenit vedetă şi în Italia după apariţia în calitate de concurentă în cadrul emisiunii „Ballando con le stelle“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Ich, pe numele real Cristina Micu, a reuşit să-i cucerească şi pe italieni cu frumuseţeai ei. Vedeta, originară din Republica Moldova, a captat atenţia presei din italiene după ce a fost prezentată ca parteneră a cunoscutului dansator Luca Favilla, în cadrul emisiunii „Ballando con le stelle“ (echivalentul emisiunii „Dansez pentru tine“), care a avut premiera sâmbătă.
 
După apariţia în emisiune, numele vedetei, poreclită „Angelina Jolie de România“ a fost cel mai căutat de pe Google, scrie publicaţia italiană Quotidiano.net. Interesul crescut pentru româncă a făcut ca tot mai multe publicaţii din peninsulă să scrie despre ea.
 
FOTO Facebook Cristina Ich
 
Cristina Micu, născută dincolo de Prut, dintr-o mamă româncă şi un tată moldovean, a venit la Bucureşti pentru a lucra ca fotomodel şi a devenit extrem de populară după apariţiile pe YouTube în sketchuri vloggerului BRomania (actorul şi regizorul Matei Dima). Este imaginea mai multor brand-uri de cosmetice şi îmbrăcăminte şi recent a fost protagonistă în videoclipul lui Liviu Teodorescu („Obsesie“). Cristina are aproape 400.000 de followeri pe Instagram.
 
 
 
citeste totul despre: