Cristina Şişcanu, despre relaţia cu Mădălin Ionescu şi copiii lui: “Nu Petra mi-a spus pentru prima oară mamă!”

Cristina Şişcanu, despre relaţia cu Mădălin Ionescu şi copiii lui: “Nu Petra mi-a spus pentru prima oară mamă!”

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu sunt de zece ani împreună (Foto: arhivă)

Povestea lor părea complicată la început, dar astăzi se scrie simplu, pentru că împreună au reuşit să depăşească fiecare hop, să dărâme prejudecăţi. În timp ce îşi făcea încălzirea pentru Survivor, Cristina Şişcanu a vorbit pentru Ok! despre cei care îî dau puterea să continuie, despre viaţa alături de Mădălin şi copiii lor.

Povestea lor părea complicată la început, dar astăzi se scrie simplu, pentru că împreună au reuşit să depăşească fiecare hop, să dărâme prejudecăţi. În timp ce îşi făcea încălzirea pentru Survivor, Cristina Şişcanu a vorbit pentru Ok! despre cei care îî dau puterea să continuie, despre viaţa alături de Mădălin şi copiii lor. „Relaţia noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracţie. Suntem împreună de 10 ani, eu cred că atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubirea şi atracţia, dar nu e suficient. Dacă e vorba doar de o atracţie fizică, şi alte lucruri nu se potrivesc, nu cred că poate să dureze în timp. După aceea e important să ai cam aceleaşi viziuni despre viaţă ca o relaţie să ţină. Şi foarte important, în nicio zi, în nicio clipă, să nu uiţi de celălalt. Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ţi le creează alţii, cei din  jur,  dar nu ai voie să le laşi să îţi afecteze relaţia de cuplu. Aici nu trebuie să intervină nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteţi doar voi’’, mărturiseşte Şişcanu pentru OK!
Cristina recunoaşte că vede în micile gesturi pe care Mădălin le face pentru ea, fie că îi organizează o petrecere sau îi aduce noaptea încărcătorul din maşină, dovezi de iubire. Îşi mai doresc urmaşi, dar lasă timpul să aleagă. „Ne mai dorim un copil, dar mai aşteptăm puţin. Avem multă treabă pe plan profesional”, adaugă ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: