Cristian Tudor Popescu a divorţat de patru ori. Cine ar fi actuala lui iubită, mai tânără cu 20 de ani decât el

Cristian Tudor Popescu a divorţat de patru ori. Cine ar fi actuala lui iubită, mai tânără cu 20 de ani decât el

Cristian Tudor Popescu are 64 de ani.

Apare des în emisiuni la diferite posturi de televiziune şi dezbate subiecte actuale din viaţa politică, socială, medicală sau din lumea sportului. Cristian Tudor Popescu nu vorbeşte însă niciodată despre viaţa sa personală, despre familia sa. E discret deşi, de-a lungul anilor, a trecut prin multe experienţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Are 64 de ani şi o carieră de lungă durată. Cristian Tudor Popescu este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog şi jurnalist. S-a născut la data de 1 octombrie 1956 în Bucureşti. A absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, obţinând diploma de inginer. De-a lungul anilor a deţinut funcţii importante în diferite redacţii de presă şi a apărut într-o mulţime de emisiuni, la diferite posturi TV.

Ce nu a lăsat niciodată la vedere despre el este latura personală. Cristian Tudor Popescu nu a vorbit niciodată public despre viaţa sa, dincolo de carieră, despre copii, despre viaţa de familie. S-a aflat însă că gazatarul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat. Se pare că acum ar avea o relaţie stabilă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările