Cristian Slater s-a căsătorit în secret

Cristian Slater s-a căsătorit în secret

Christian Slater şi soţia sa, Brittany Lopez FOTO Guliver/SplashNews

Actorul Christian Slater s-a căsătorit cu iubita sa, Brittany Lopez, în cadrul unei ceremonii neprogramate, în statul american Florida.

Ştiri pe aceeaşi temă

Starul american, în vârstă de 44 de ani, şi iubita sa din ultimii trei ani, Brittany Lopez, s-au căsătorit, luni, la Tribunalul din Coral Gables, un oraş din statul Florida. Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al actorului.

Christian Slater şi Brittany Lopez s-au logodit în această vară şi plănuiau să organizeze o ceremonie de nuntă la sfârşitul anului.

Luni, actorul şi logodnica sa au mers la Curtea Districtuală din Coral Gables pentru a-şi obţine licenţa de căsătorie, însă, odată ajunşi acolo, au decis, spontan, să se căsătorească imediat.

 După semnarea actelor oficiale, fotografiile de nuntă au fost realizate de un funcţionar al tribunalului.

În afară de „Numele trandafirului", unde Christian Slater a jucat rolul tânărului călugăr aflat în serviciul personajului interpretat de Sean Connery, actorul s-a remarcat cu rolurile din „True Romance" (1993), „Interviu cu un vampir" (1996) şi „Bobby" (2006).

Acesta este cel de-al doilea mariaj pentru Christian Slater. Actorul american a fost căsătorit în perioada 2000-2007 cu Ryan Haddon, cu care are doi copii - Jaden Christopher, născut în 1999, şi Eliana Sophia, născută în 2001.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: