Cristi Nistor, fost finalist la „Vocea României“: „Nu am unde să mă duc, nu am niciun leu în buzunar, nu am mai mâncat de câteva zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Nistor, care a ajuns, în 2013, în finala show-ului „Vocea României“ şi a devenit cunoscut după ce a lansat, în colaborare cu Simona Nae, piesa „Coji de portocale“, traversează o perioadă dificilă. Acesta a dezvăluit că „este încă un artist care ajunge în stradă“, precizând că de doi ani trăieşte din mila apropiaţilor, întrucât nu mai reuşeşte să producă bani din muzică.

Cristi Nistor a publicat pe pagina de Facebook un mesaj în care a explicat că nu mai are unde să locuiască, nu mai are bani şi nici ce să mănânce.

Cristi Nistor: „De doi ani nu produc bani, trăiesc din mila oamenilor“

„Din păcate, începând de azi, sunt încă un artist care ajunge în stradă! Da, asta e viaţa, nu mai pot să stau unde stau şi nici nu am unde să mă duc. Vă voi mărturisi nişte lucruri care poate vă vor şoca. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile, nu produc bani de doi ani. De doi ani trăiesc din mila unor oameni şi nici familia nu poate să facă nimic pentru mine, fiind îngropată la rându-i în datorii. Am avut trei sau patru cântări în ultimii doi ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3000 de lei. Nu mi-am cumpărat haine de doi ani. Mi-am pierdut telefonul acum opt zile şi bineînţeles că nu am bani să-mi cumpăr altul. De aceea nici nu am putut să vă mai ofer filmări noi de la studio. Vă mulţumesc celor care au răspuns pozitiv invitaţiei mele, însă dată fiind situaţia, mă văd nevoit să sistez o perioadă întâlnirea dintre noi, cu speranţa că nu va fi pentru totdeauna. Voi continua să postez cum voi mai avea ocazia, pentru cei care vor rămâne alături de mine. Mă rog la Dumnezeu doar să am puterea să termin 'Dragostea e un drog' pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine înţeles!“, a scris cântăreţul pe Facebook. 

Randi: „Nu cânţi şi apoi scuipi şi înjuri! Nu merge aşa!“

De asemenea, într-un alt mesaj, artistul a dezvăluit şi motivul pentru care a încheiat colaborarea cu Famous Productions, un proiect demarat de Randi, precizând că echipa şi-a bătut joc de munca lui. 

În replică, Randi a mărturisit pentru ziarul „Ring“ că l-a ajutat pe fostul concurent de la „Vocea României“, dar că acesta are un caracter îndoielnic şi nu a apreciat susţinerea primită. 

„Am crezut în talentul lui Cristi şi i-am oferit un studio unde să lucreze la Famous Production, i-am făcut piesa şi am investit într-un videoclip. I-am oferit management artistic, fiind hotărâţi să continuăm proiectul său, toate acestea fără a avea măcar un contract cu el şi, bineînţeles, fără perspectiva recuperării investiţiei pe termen scurt“, a declarat Randi, subliniind că talentul îi este „umbrit de alte trăsături care îl trag în jos.“

„Aproape întotdeauna simte că nu i se acordă atenţia potrivită şi se consideră nedreptăţit. Talentul nu e niciodată de ajuns, îţi trebuie şi o personalitate puternică şi un caracter frumos pe care oamenii să le admire, nu cânţi şi apoi scuipi şi înjuri. Nu merge aşa!“, a mai spus Randi pentru ziarul „Ring“

„Coji de portocale“ i-a adus popularitate, dar nu şi bani

În urmă cu zece ani, Cristi Nistor a lansat piesa „Coji de portocale“ cu Simona Nae, iar în 2013 a participat la „Vocea României“, unde, sub îndrumarea Loredanei, a ajuns în finala show-ului. Potrivit „Click!“, Cristi a povestit, recent, că piesa care l-a făcut celebru nu i-a adus nici un ban, lucru care nu se poate spune despre Simona Nae. 

„Nu sunt supărat pe ea, nu sunt supărat pe nimeni. Eu trăiesc doar din muzică de 12 ani. Vreau să se ştie că piesa «Coji de portocale» este a lui Cristi Nistor şi nu a Simonei Nae. Probabil că această melodie i-a adus mai multe cântări ei, pe când mie pot să număr pe degete concertele“, a declarat Cristi Nistor la Antena Stars.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite