Corina Dănilă are o fiică de 15 ani, pasionată de fotografie şi călătorii. Cum arată Rianna

Corina Dănilă are o fiică de 15 ani, pasionată de fotografie şi călătorii. Cum arată Rianna

Corina Dănilă FOTO Arhivă

Chiar dacă a reapărut în lumina reflectoarelor, Corina Dănilă este o prezenţă discretă în spaţiul public. Regulă pe care o aplică şi-n cazul fiicei sale Rianna, o adolescentă pasionată de fotografie şi călătorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puţini ştiu că fosta actriţă Corina Dănilă are o fiică în vârstă de 15 ani. Elevă la liceu, Rianna a dus până acum un trai liniştit şi discret, departe de lumina reflectoarelor. A fost în parte decizia mamei sale de a-i proteja identitatea, dar şi avantajul Riannei de a duce o viaţă cât mai normală.

De curând, însă, cele două au acceptat să facă un pictorial inedit pentru revista Unica, în care au acceptat să vorbească şi despre relaţia lor. Astfel, Corina a mărturisit că fiica ei a fost un copil ascultător şi că au o relaţie nemaipomenită: ”E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţine necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe”.
Iată cum arată Rianna, fiica prezentatoarei Corina Dănilă!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: