Corey Feldman a dezvăluit numele actorului care l-a abuzat sexual pe când era unul dintre copiii-vedetă de la Hollywood. Despre cine e vorba FOTO

Corey Feldman a dezvăluit numele actorului care l-a abuzat sexual pe când era unul dintre copiii-vedetă de la Hollywood. Despre cine e vorba FOTO

Corey Feldman a dezvăluit numele molestatorului său din copilărie FOTO Getty Images

Actorul şi cântăreţul american Corey Feldman a dezvăluit că a fost abuzat sexual în anii ‘80 de un actual angajat al echipei americane de baseball Los Angeles Dodgers, care în acea perioadă conducea un „club de copii“ la Hollywood. Într-o ediţie a emisiunii „Dr Oz Show“, artistul a dezvăluit încă un nume dintre cei care l-au molestat în perioada copilăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corey Feldman, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit în cadrul emisiunii „Dr. Oz Show“ că a fost abuzat de actorul Jon Grissom, alături de care a jucat în câteva producţii cinematografice, în anii ’80, pe când era era unul dintre copiii-vedetă ai Hollywood-ului, scrie The Independent.  
 
Feldman a evitat să spună numele molestatorului său, dar i-a dat realizatorului Dr. Oz indicii cu privire la identitatea celui care l-a agresat în trecut spunând: „Acest tip de care vorbesc are poze cu mine pe pagina lui de Facebook, dar şi pe platforma My Space“. 
 
În momentul în care Dr. Oz i-a arătat actorului o fotografie cu Jon Grissom, Corey Feldman a recunoscut că despre el este vorba.
 
 
De altfel, Jon Grissom a fost condamnat, în trecut, pentru molestare de minori, scrie The Sun. Actorul a negat acuzaţiile aduse, scrie The Sun. 
 
Jon Grissom FOTO Facebook
 
Corey Feldman l-a identificat public şi pe managerul de talente Marty Weis ca fiind unul dintre primele persoane care l-au abuzat în copilărie.  Managerul a fost şi el condamnat pentru agresiune sexuală. 
 
„Credeţi-mă, aş fi fericit ca toată această durere să ia sfârşit aici. Încerc să creez un cerc al conştientizării. Să-i fac pe oameni să înţeleagă că asta este o problemă reală“, a declarat actorul, precizând că ar fi fericit să mai dezvăluie încă alte câteva nume, de îndată ce va căpăta protecţie totală, declara actorul pentru Daily Mail.
 
De asemena, într-un interviu pentru NBC, Feldman a declarat că ar vrea să facă un film în care să documenteze abuzurile sexuale la care a fost supus atât el, cât şi alţi copii actori de la Hollywood şi să-i numească pe abuzatorii săi, dar are nevoie de 10 milioane de dolari. Actorul a început o campanie de colectare de fonduri în acest scop şi susţine că suma îi este necesară pentru producţia filmului, dar şi pentru siguranţa sa personală şi legală. 
 
 
„Voi lua această problemă în propriile mâini, de aceea am nevoie de sprijinul Americii şi sprijinul întregii lumi în realizarea acestui lucru. Mă voi ocupa singur de distribuţie, marketing, producţie şi voi angaja o echipă de avocaţi. Există sute de oameni care sunt la curent cu aceste abuzuri. De ce este lăsată această informaţie pe umerii mei? Pentru că eu sunt victima aici. Dar sunt şi cel care încearcă să iasă în faţă şi să schimbe ceva în legătură cu acest lucru“, mărturiseşte starul hollywoodian precizând că nu poate apela din nou la poliţie, din cauza unor restricţii de natură legală. 
 
„Cred că există foarte mult rău în lumea Hollywood-ului în acest moment, iar acest rău există de foarte mult timp. Ceea ce am văzut odată cu scandalul Harvey Weinstein este doar începutul şi urmează ceea ce eu numesc spargerea unui baraj“, mai spune Feldman. 

Corey Feldman FOTO Getty Images
 
Actorul a dezvăluit şi în trecut detalii şocante în legătură cu abuzurile sexuale şi pedofilia din industria cinematică americană, povestind cum a fost molestat în repetate rânduri de mai mulţi bărbaţi şi cum tinerii actori erau „pasaţi de la unul la altul.“  Feldman a precizat şi că recuperarea a fost posibilă datorită multor ani de terapie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările