Copiii ii ajuta pe copii

Odata cu deschiderea stagiunii 2005-2006, Circul Globus, Primaria si Prefectura Municipiului Bucuresti, impreuna cu Radio 21, au demarat un proiect intitulat ,Copii pentru copii". Incasarile provenite

Odata cu deschiderea stagiunii 2005-2006, Circul Globus, Primaria si Prefectura Municipiului Bucuresti, impreuna cu Radio 21, au demarat un proiect intitulat ,Copii pentru copii". Incasarile provenite din vanzarea biletelor de la premiera din 8 octombrie vor fi donate unor familii din zonele grav afectate de inundatii. Micutii spectatori au adus haine si jucarii pentru copiii sinistrati, iar in preajma Craciunului toate bunurile donate vor ajunge ei. Circul Globus este implicat in aceasta campanie si prin deplasarea directa a angajatilor sai catre locurile afectate de inundatii. Pe toata durata desfasurarii spectacolului "Castelul de clestar", 8 octombrie - 18 decembrie 2005, intrarea va fi gratuita pentru grupurile organizate de copii sinistrati, care vor sa se distreze la circ si sa uite de necazuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: