Coperta ediţiei Hollywood a revistei Vanity Fair, ţinta glumelor online. Reese Whiterspoon apare având trei picioare

Coperta ediţiei Hollywood a revistei Vanity Fair, ţinta glumelor online. Reese Whiterspoon apare având trei picioare

Coperta ediţiei Hollywood a revistei Vanity Fair a devenit ţinta glumelor online, după ce actriţa Reese Witherspoon apare ca având trei picioare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe coperta Vanity Fair Hollywood apar Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, redactorul şef al Vanity Fair, Graydon Carter, şi Robert De Niro.
 
Portretele sunt făcute de Annie Leibovitz, retuşate şi puse laolaltă.
 
Pe copertă urma să apară şi actorul şi regizorul James Franco, însă Vanity Fair l-a înlăturat după ce mai multe acuzaţii privind un comportament sexual neadecvat al lui au apărut în ultimele săptămâni.
 
„Ei bine... Cred că toată lumea ştie acum... Am trei picioare”, a glumit Reese Witherspoon pe Twitter. „Sper că mă veţi accepta pentru cine sunt”.

 
După mesajul actriţei, vedeta de televiziune Oprah Winfrey a ridicat şi ea o problemă. Într-o altă fotografie publicată în revistă ea apare având o a treia mână.
 
„Accept cel de-al treilea picior al tău, cum ştiu că tu accepţi ce-a de-a treia mână a mea”, a glumit Winfrey.
 
În poza la care face referire, Winfrey are o mână pe talie, una în jurul lui Witherspoon şi o a treia, pe picior. Fotografia respectivă a fost înlăturată de pe site-ul Vanity Fair.
 
Imaginile au stârnit vineri amuzamentul internauţilor, iar Vanity Fair a intrat în joc. „Având în vedere că ne-ar fi plăcut să avem exclusivitatea celor trei picioare ale lui Reese Witherspoon, din păcate este doar rochia ei (care se vede)”, a fost scris pe contul de Twitter al revistei.
 
Cât despre Winfrey, reprezentanţii revistei au scris: „Cum ne aşteptam ca ea să jongleze cu totul cu doar două mâini?”.
 
Revista a anunţat că fotografiile au fost corectate online.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările