Confesiunile intime ale lui Marlon Brando, bărbatul „destinat să-şi planteze sămânţa în cât mai multe locuri“: „Unele femei sunau la uşă, altele ieşeau pe geam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marlon Brando FOTO Getty Images
Marlon Brando FOTO Getty Images

Detalii despre apetitul sexual impetuos al legendarului Marlon Brando ies la iveală la 11 ani după moartea actorului. Documentarul „Listen To Me Marlon“, lansat recent în Marea Britanie, pune cap la cap 200 de ore de înregistrări video din arhiva personală a starului hollywoodian. Printre altele, vedeta se autointitulează o „bestie în pat“ şi povesteşte despre femeile care părăseau dormitorul său pe geam în timp ce altele sunau la uşa sa.

Despre viaţa personală a lui Marlon Brando nu s-a vorbit prea mult, gândurile şi sentimentele actorului rămând un mister până de curând, când o serie de înregistări video din arhiva personală a starului au fost compilate într-un documentar de 90 de minute, intitulat „Listen to me Marlon“, lansat vineri, în Marea Britanie. 

Filmul, regizat de Steven Riley, conţine filmări cu actorul în diverse ipostaze. Astfel, Brando este surprins în propria casă, în timpul unor interviuri de presă sau pe parcursul şedinţelor de hipnoză din cadrul terapiei pe care o urma.

„Unele femei sunau la uşă, altele ieşeau pe geam“

Apreciat atât pentru performanţele actoriceşti, cât şi pentru aspectul fizic plăcut, Brando recunoaşte că era „o bestie în pat“, iar, în timp ce unele femei sunau la uşa lui, altele ieşeau pe geam. Tatăl a 16 copii din trei mariaje şi alte relaţii extraconjuale spune că era „tânăr şi destinat să-şi planteze sâmânţa în cât mai multe locuri“.

Eram tânăr şi destinat să-mi plantez sămânţa în cât mai multe locuri Marlon Brando

În 1957, Marlon Brando s-a căsătorit cu actriţa Anna Kashfi, de care a divorţat doi ani mai târziu. În 1960 a luat-o de nevastă pe Movita Castaneda. Acest mariaj s-a sfârşit, de asemenea, după numai doi ani, când Brando, atunci în vârstă de 48 de ani, s-a căsătorit cu actriţa Tarita Teriipaia, în vârstă de 20 de ani. Totodată, el a avut o idilă cu Marilyn Monroe şi aventuri cu nenumărate femei.

Marlon Brando alături de prima sa soţia, Anna Kashfi FOTO dailymail.co.uk

image

Marlon Brando fotografiat alături de Movita Castaneda, a doua sa soţie, în 1960 FOTO dailymail.co.uk

image

Marlon Brando şi ultima sa nevastă, actriţa Tarita Teriipaia FOTO dailymail.co.uk

image

Faima l-a făcut nefericit

Dublul câştigător al premiului Oscar a recunoscut, de asemenea, şi dispreţul purtat profesiei sale, pe care a descris-o drept „o modalitate de a supravieţui“. Nici faima nu i-a adus fericirea, după cum însuşi mărturiseşte.

Majoritatea actorilor vrea să-şi vadă numele în presă. Le place toată atenţia asta. Când oamenii se holbează la tine ca la un animal la grădina zoologică, tu nu mai trăieşti în realitate. Eu nu pot suporta lucrurile astea, le detest Marlon Brando, actor

„Tata mă lovea fără motiv“

De altel, actorul nu-şi surporta nici propriul tată. „Tata a fost un om dur. Era pompier“, îşi aminteşte Brando. „Tata nu avea prea multă iubire de oferit. Obişnuia să mă lovească fără niciun motiv. Mă intimida foarte tare la vremea aceea“. Cu toate acestea, trăsăturile de comportament ale tatălui său l-au ajutat să-şi contureze personajul din filmul „Un tramvai numit dorinţă“ (1951).

Marlon Brando, cunoscut şi pentru rolurile din „Ultimul tango la Paris/ Last Tango in Paris“ (1972), de Bernardo Bertolucci, şi „Apocalipsul acum/ Apocalypse Now“ (1979), de Francis Ford Coppola, a încetat din viaţă în anul 2004, la vârsta de 80 de ani, într-un spital din Los Angeles.

A primit de două ori premiul Oscar pentru Cel mai bun actor pentru interpretarea din peliculele „Pe chei/ On the Waterfront“ (1954), de Elia Kazan, şi „Naşul/ The Godfather“ (1972), de Francis Ford Coppola.

Marlon Brando s-a născut în Omaha (Nebraska), la 3 aprilie 1924, şi a copilărit în Ilinois. A studiat actoria la New York şi a debutat pe Broadway în 1944. În 1950, şi-a făcut debutul în film, în pelicula „The Men“, iar un an mai târziu s-a afirmat în ecranizarea piesei lui Tennessee Williams „Un tramvai numit dorinţă“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite