Confesiunile făcute de prinţesa Diana lui George Michael într-o discuţie telefonică, înregistrată în secret: ce i-a spus despre divorţ şi despre Familia Regală

Confesiunile făcute de prinţesa Diana lui George Michael într-o discuţie telefonică, înregistrată în secret: ce i-a spus despre divorţ şi despre Familia Regală

Prinţesa Diana şi George Michael s-au cunoscut în 1989 şi au legat în timp o strânsă prietenie FOTO Guliver/Getty Images

Într-o conversaţie telefonică intimă, înregistrată în secret în 1996, prinţesa Diana vorbeşte deschis cu prietenul ei apropiat, cântăreţul George Michael, despre durerea provocată de divorţului ei de prinţul Charles şi glumesc împreună pe seama lui Elton John.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul telefonic a avut loc în iulie 1996 când George Michael a sunat-o pe prinţesa Diana să-i ureze la mulţi ani. Potrivit The Sun, apelul a fost înregistrat de un robot telefonic la domiciliul lui George din nordul Londrei. Artistul i-a dat caseta bunului său prieten din copilărie, Andros Georgiou, care era alături de George în momentul discuţiei şi care a povestit: „George mi-a dat banda şi mi-a zis: «Iată-ţi cadoul de pensie»“.
 
Diana îi mărturiseşte cântăreţului că divorţul de prinţul Charles a fost „cumplit“ şi că Familia Regală „nu a fost prea iubitoare“ în conversaţia telefonică ce a ieşit recent la lumină:„A fost destul de cumplit, dar suntem aproape de final“. 

Apoi, când George a întrebat-o dacă crede că va primi ceea a cerut, prinţesa a răspuns: „Voi obţine trei sferturi din ceea ce vreau şi sfertul pe care nu-l poate avea, deci da. Îţi spun că nu părăsesc o familie foarte iubitoare şi plină de compasiune.“
 
Cei doi au vorbit apoi despre un documentar al lui Elton John, în care a apărut şi George Michael şi pe care Diana îl văzuse cu o seară înainte.
 
„M-a invitat să-l văd. Cu iubitul lui. Trebuie să recunosc că m-am îngrozit“, a spus George Michael înainte ca Diana să-i răspundă râzând: „Erai a treia roată la căruţă“. 

Ei au glumit şi despre cât de extravagantă este viaţa lui Sir Elton, iar Diana l-a comparat cu Imelda Marcos, fosta prima-doamnă din Filipine, pentru colecţia imensă de pantofi pe care o deţine.
 
   
La un moment dat, cântăreţul îi spune prinţesei că i-ar plăcea nespus să o vadă, dar Diana a răspuns că ar prefera să aştepte până când lucrurile „se vor linişti“: „George, pot aştept până se liniştesc apele? E vorba de avocaţi, ştii cum sunt“, i-a spus Diana, la care George a răspuns: „Este OK, este o decizie matură“.
 
Înregistrarea a fost păstrată în secret într-o cutie de valori de când George i-a dat-o prietenului său Andros. Andros a luat parte la întâlnirile dintre Diana şi George de câteva ori şi a spus că prinţesa era atrasă de cântăreţ: „L-a invitat pe George la Kensington Palace pentru «o şuet㻓.
 
 
„El mi-a spus că ea avea grijă să-i atingă braţul şi zăbovea în îmbrăţişările de bun venit şi de rămas bun. George mi-a spus: «Nu s-a întâmplat nimic, deşi s-ar fi putut întâmpla. Dacă nu eram gay, aş fi făcut-o». În schimb, ei au devenit prieteni apropiaţi. Ea îi mărturisea de multe ori în timpul întâlnirilor despre cât de nefericită era cu Charles. Aveau o prietenie sinceră. La cea de-a treia vizită la Palatul Kensington, au băut o sticlă de vin împreună şi George a fost atât de beat încât i-a oferit o cameră pentru a înnopta acolo. Era cu doi ani înainte ca ea şi Charles să se despartă oficial. I-a spus că mariajul lor a fost unul aranjat şi că, fiind atât de tânără, nu a ştiut în ce se bagă. Deşi Camilla nu a fost niciodată menţionată pe nume, ea a mărturisit că Charles nu o iubea, fiind «încă îndrăgostit de fosta iubit㻓, a declarat Andros.
 
„Dianei îi plăcea la nebunie să fie mamă şi vorbea cu entuziasm despre William şi Harry, dar spunea că nu s-a simţit niciodată ca o soţie. Era în mod evident foarte nefericită şi nouă ne părea teribil de rău pentru ea. Era o persoană atât de specială şi iubitoare şi merita să primească aceeaşi dragoste înapoi“, a mai spus Andros Georgiou.
 
citeste totul despre: