„Confesiuni“ cu Iuliana Marciuc

Din 4 octombrie, pe TVr 2, Iuliana vorbeşte în direct cu invitaţii săi despre dragoste, succes şi familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adevărul TV: Revii pe sticlă, de data aceasta la TVR 2, moderând o nouă emisiune. Simţeai nevoia unei schimbări?

Iuliana Marciuc: Da. Merg pe principiul „schimbi locul, schimbi norocul". Am urmărit ascensiunea canalului TVR 2 din ultima perioadă şi am primit cu mare bucurie oferta lor. Sunt mândră că au încredere în mine şi în echipa mea.

Care este „asul din mâneca" emisiunii „Confesiuni", dacă ne legăm de faptul că audienţa este împărţită între celelalte programe de tip magazin, transmise tot în direct, în cadrul aceluiaşi interval orar?

Experienţa acumulată cu „În miezul zilei" m-a convins că avem foarte multe personalităţi artistice cu performanţe adevărate, care nu mai doresc apariţiile pe alte posturi de televiziune. Sunt de-a dreptul jenate de „concurenţa" vedetelor de tabloide. La TVR 2, în acest tronson, artişti dragi îşi vor aminti, vor mulţumi, iar regretele se vor transforma în.... „Confesiuni". Va fi o emisiune în care se va vorbi cu eleganţă despre dragoste, succes, familie, chiar dacă vor fi şi întrebări indiscrete.

În sfârşit, tu şi Adrian Enache v-aţi logodit. Te simţi o femeie împlinită?

Logodna m-a bucurat. La Balcik a fost o atmosferă cu totul specială, pe care nu o voi uita niciodată. M-am simţit mult mai împăcată cu mine însămi. Împlinirea mi-a dat-o David. Nu există pe Pământ emoţie mai mare decât un „Te iubec" şi o mângâiere de la copilul tău.

Dacă ar fi să ai un regret în viaţă, care ar fi acela?

Nu regret nimic din ceea ce am facut, deşi uneori poate am ales greşit. Îmi asum alegerile şi, pentru că nu ştiu cu siguranţă dacă ar fi fost mai bine sau mai rău, nu regret nimic.

Ai publicat o carte care poartă titlul emisiunii „În miezul zilei". Pregăteşti un nou volum? Oare se va numi „Confesiuni"?

Ideea unei emisiuni într-o carte îmi aparţine şi, tocmai de aceea, după un sezon de „Confesiuni", sper să începem pregătirea ei.

Crezi că marile nume ale scenei româneşti mai pot atrage un public numeros?

Mai ales în ziua de astăzi, când telespectatorilor li s-a indus dorinţa de senzaţional. Cred cu tărie că foarte multă lume s-a săturat de senzaţional. Sper într-o întoarcere la valorile adevărate!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările