Condamnată la închisoare, fugară şi gravidă, Elena Udrea apare semi-nud pe coperta revistei „Viva!“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea (44 de ani), însărcinată în şapte luni, a realizat un pictorial pentru revista „Viva!“ în care apare cu burta de gravidă la vedere, punând astfel speculaţiilor privind veridicitatea sarcinii. Fotografiile au fost făcute în Costa Rica, acolo unde fostul ministru a fugit pentru a evita să fie trimis după gratii.

UPDATE Dana Enache, redactorul-şef al revistei „Viva!“, a venit cu explicaţii după criticile stârnite. 

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea, condamnată definitiv la închisoare şi refugiată în Costa Rica, apare semi-nud pe coperta numărului din septembrie al revistei „Viva!“, care apare vineri, 31 august, la chioşcurile de ziare din ţară.

Udrea a acordat şi un interviu publicaţiei în care a vorbit despre venirea pe lume a primului ei copil, o fetiţă pe care o va boteza Eva Maria, dar şi despre relaţia cu Adrian Alexandrov (33 de ani), fost manechin şi actual broker imobiliar. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani.

Fotografiile publicate de „Viva!“ pun astfel capăt speculaţiilor privind veridicitatea sarcinii fostei candidate la prezidenţiale, apărute după ce Udrea a anunţat că este însărcinată cu gemeni, iar ulterior că a pierdut unul dintre feţi.

„Am avut emoţii, am şi acum teama că pot fi judecată, dar dreptul unei femei de a-şi povesti apropierea momentului magic al naşterii este sacru de când lumea“, motivează Dana Enache, redactorul-şef al revistei, decizia de a realiza un pictorial cu fugara Udrea. În editorialul semnat pe site nu este amintit însă şi motivul pentru care Udrea s-a refugiat în Costa Rica.

Pe 5 iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute“ în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu şi este dată în urmărire internaţională. În acest moment aceasta se află în Costa Rica, unde fostul ministru a spus că are statutul provizoriu de refugiat politic.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite