Codin Maticiuc are COVID-19: Protejaţi-vă cât puteţi. Purtaţi mască, nu e atât de greu

Codin Maticiuc are COVID-19: Protejaţi-vă cât puteţi. Purtaţi mască, nu e atât de greu

Codin Maticiuc FOTO Facebook

Codin Maticiuc are COVID-19. Vedeta a confirmat printr-o postare pe pagina sa de Facebook şi a povestit ce simptome are şi îndeamnă oamenii să poarte măşti de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Codin Maticiuc a mărturisit că are COVID-19 şi că întreaga lui familie a contractat virusul SARS-CoV-2. Vedeta de televiziune a povestit că are simptome uşoare şi a povestit cum a debutat boala în cazul său.
 
"Am COVID-19. Nu, nu este o glumă macabra de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta...
 
Anyway, haideţi că vă spun de la început. Suntem bolnavi toţi din casă, eu, iubita şi copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta şi m-am gândit că e posibil să am coronavirus. De trei zile eram înfundat, dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.
 
Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical,căci din câte ştiu sunt singurii care pentru 250 de lei îţi fac testul acasă. Cum noi eram mulţi (cu părinţii mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i şi pe alţii de ieşirea noastră pentru testare.
 
Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinţii mei şi ai ei au nu a au fost infectaţi. Alt noroc este că am prins varianta de bogaţi: fără gust şi miros şi cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajută!", a povestit actorul. 
 
Maticiuc a subliniat faptul că nu ştie de unde a contractat virusul. El a făcut parte din juriul show-ului Masked Singer Romania, de la PRO TV, emisiune ce a avut finala vineri seară, pe 30 octombrie. Filmările au fost făcute înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19.
 
"Câteva fun facts:
1. Nu am sunat la DSP, căci mi-au spus cei de la OK Medical că anunţaseră ei şi 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologică.
2. Încă de luni i-am anunţat pe toţi cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenţi.
3. Nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cât de prudent este omeneşte posibil cu erorile de rigoare incluse.
4. Iau doar vitamine pe post de tratament. 
5. Anunţul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru că nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audienţele zdrobitoare de concurenţă pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurenţa pe seama unui "stunt de PR" sau ceva de genul. Ştiu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport naţional".
 
 
Maticiuc a îndemnat la purtarea măştii de protecţie şi a avut şi un mesaj pentru autorităţi. 
 
"În concluzie: Am COVID-19, eu şi ai mei şi cel puţin deocamdată este cea mai uşoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alţii nu suferă sau ca noi nu am fost norocoşi. Am fost, slavă Domnului. Protejaţi-vă cât puteţi. Purtaţi mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măştile noastre şi cool şi uşoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranţă. Încercaţi să amânaţi cât puteţi momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă.
 
În acelaşi timp aş vrea să menţionez că sunt impresionat de măsurile luate de guvern pentru combaterea acestui virus. Bănuiesc că astăzi, la 5 ani de la Colectiv, ei vor lua masuri drastice şi pentru distrugerea bacteriilor intraspitalicesti şi poate îmi vor face concurenţa la iniţiativa mea #spitalepublicedinbaniprivati cu mult mai puternicul #spitalepublicedinbanipublici. Bănuiesc că dacă au oprit planeta pentru COVID, vor muta munţii de acum pentru sistemul sanitar din România", a scris Codin Maticiuc. 

Citeşte şi:

Codin Maticiuc are COVID-19. Ce simptome are şi ce tratament urmează 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările