Clipe grele pentru Phil Collins. Fosta nevastă l-a acuzat că e impotent şi nespălat, l-a părăsit pentru un tinerel şi vrea să-l lase fără jumătate din casă

Clipe grele pentru Phil Collins. Fosta nevastă l-a acuzat
că e impotent şi nespălat, l-a părăsit pentru un tinerel şi vrea să-l lase fără
jumătate din casă

Phil Collins în plin război cu Orianne Bates, fosta soţie. Foto: Profimedia

Fosta nevastă l-a acuzat că a devenit impotent şi că nu s-a spălat un an. L-a lăsat pentru un tinerel şi vrea acum să-i ia jumătate din casă.

Phil Collins, nevoit să depună mărturie. Artistul în vârstă de 70 de ani, cu numeroase probleme de sănătate, va trebui să depună mărturie în procesul intentat de fosta nevastă.

Orianne Bates îl dă în judecată pentru jumătate din casă, locul în care au stat împreună la Miami. Femeia are 47 de ani şi este bijutier. Acuze grele a formulat împotriva artistului, iar un judecător din Los Angeles a respins cererea lui Collins de a renunţa la proces. El va trebui să ofere o mărturie filmată.

Richard Wolfe, avocatul Oriannei, estimează că depoziţia artistului va veni undeva prin decembrie, la finalul turneului de rămas bun.

Citeşte mai departe aici...

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările