Cleopatra Stratan se mută înapoi în România şi vrea să facă trupă cu tatăl ei, după ce s-a relansat cu noua piesă VIDEO

Cleopatra Stratan se mută înapoi în România şi vrea să facă trupă cu tatăl ei, după ce s-a relansat cu noua piesă VIDEO

Cleopatra Stratan a lansat piesa „Te las cu inima“, în care este o domnişoară cochetă şi curtată

Cleopatra Stratan (15 ani), care cunoştea celebritatea în urmă cu 12 ani, cu piesa „Ghiţă“, a lansat săptămâna trecută piesa «Te las cu inima», reintrând în atenţia publicului. Adolescenta, care acum locuieşte la Chişinău, a mărturisit că plănuieşte să se întoarcă la Bucureşti cu familia, pentru a începe un proiect muzical împreună cu tatăl său Pavel Stratan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, care la vârsta de numai trei ani făcea senzaţie cu arhicunoscuta piesă „Ghiţă“, înregistrând recorduri peste recorduri, a revenit în lumea muzicală şi are planuri mari. Chiar dacă artista de 15 ani, născută în Republica Moldova, a lipsit timp de 12 ani din atenţia publicului, în tot acest timp, Cleopatra s-a pregătit intens pentru viaţa de artist, studiind muzica şi teatru. 
 
„Am învăţat, am terminat clasa a 9-a, mi-a descoperit pasiunile, respectiv gătitul şi teatrul. Cânt mereu, canto, pian, cântam înainte şi împreună cu familia. Mi-a venit ideea să fac lecţii de teatru şi am ajuns în Teatrul Naţional din Chişinău, am început lecţiile de arta vorbirii, mi-am făcut prieteni. Anul trecut am avut un examen şi a fost bine. Acum am venit în Bucureşti pentru promovare, dar vrem să ne reîntoarcem aici, acum stăm la Chişinău. Îmi amintesc de acea perioadă, a fost ceva fabulos, pentru mine şi pentru părinţii mei. Îmi amintesc cum era scena plină cu jucării. M-am bucurat de copilărie, am echilibrat tot“, a povestit Cleopatra la „Acces Direct“, de la Antena 1, potrivit Click!.
 
Totodată, ea a dezvăluit că pregăteşte un proiect alături de tatăl ei: „O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult, o să avem o formaţie noi doi cu încă o persoană“, a declarat Pavel Stratan în urmă cu câteva zile pentru Antena Stars. 
 
 
 

Cleopatra, de nerecunoscut în noul videoclip

Săptămâna trecută, Cleopatra a lansat piesa „Te las cu inima“, alături de un videoclip care până acum a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube.
 
Videoclipul, regizat de Roman Burlaca, ne prezintă o Cleopatra Stratan de nerecunoscut, care, deşi trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiţă“, nu mai este fetiţa cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară cochetă. De această dată, ea este cea care este urmărită insistent, pe peronul unei gări, de un admirator care reuşeşte în final să îi atragă atenţia cu un buchet de flori.
 
În videoclip, la fel ca şi în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc şi în clipul „Ghiţă“ şi arată evoluţia Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta fermecătoare de astăzi.
 
 
Înainte de lansarea noului videoclip, Cleopatra şi-a mai făcut auzită vocea în „Mami“, o piesă lansată în 2017 de fratele ei, Cezar Stratan.
 

 

Cleopatra, copilul minune cu şase recorduri mondiale

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de trei ani, când hit-ul ei „Ghiţă“ s-a auzit inclusiv în ţări ca Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.
 
Cleopatra Stratan deţine nu mai puţin de şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o ţară la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.
 
Cleopatra Stratan, la vârsta de 3 ani, când a cunoscut succesul
citeste totul despre: