Clasa medie se muta in turnuri

Cladirile-turn, cu pana la 24 de etaje, reprezinta cel mai nou concept in materie de locuire. Primul asemenea proiect va "rasari" in Bucuresti in a doua jumatate a anului 2007 si va cuprinde sapte


Cladirile-turn, cu pana la 24 de etaje, reprezinta cel mai nou concept in materie de locuire. Primul asemenea proiect va "rasari" in Bucuresti in a doua jumatate a anului 2007 si va cuprinde sapte cladiri. Cartierul de turnuri va avea independenta totala in materie de alimentare cu apa si energie, datorita rezervorului propriu de apa si centralei termice aferente. Pe langa facilitatile oferite pentru recreere - fitness, jogging si spatiu verde, viitorii locatari vor mai avea la dispozitie un parking organizat pe doua niveluri. Cu toate ca proiectul se adreseaza unui cumparator de nivel mediu, preturile depasesc o mie de euro pe metrul patrat construit. Originalitatea conceptului consta in faptul ca fiecare turn are cate doua lifturi care "nu se defecteaza nici chiar in caz de cutremur", dupa cum asigura promotorii proiectului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: