Citatul săptămânii: „Nici nu se pune problema să prezentăm «Top Gear» cu un «Jeremy Clarkson surogat»“

Citatul săptămânii: „Nici nu se pune problema să prezentăm
«Top Gear» cu un «Jeremy Clarkson surogat»“

James May FOTO Getty Images

Declaraţiile actorului Al Pacino despre ceea ce înseamnă o viaţă normală pentru el, lansarea piesei „Mafia“ a formaţiei Holograf, ale cărei versuri se potrivesc perfect cu vremurile de astăzi, şi reacţia co-prezentatorului emisiunii „Top Gear“, James May, care nu vrea să lucreze cu „un Jeremy Clarkson surogat“, sunt doar câteva dintre evenimentele ce au marcat ultimele zile. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale săptămânii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul american Al Pacino, în vârstă de 74 de ani, a declarat că, de când a cunoscut succesul, nu a putut duce o viaţă normală, precizând că nu a mai fost într-un magazin alimentar şi nici nu a mai mers cu metroul de 50 de ani.Al Pacino are o fiică în vârstă de 25 de ani, Julie Marie, şi gemeni în vârstă de 14 ani, Anton şi Olivia, şi spune că nu a putut duce o „viaţă normală“ de când a devenit celebru, cu decenii în urmă.

De asemenea, actorul a declarat că îi va susţine pe copiii săi dacă aceştia se vor decide să urmeze aceeaşi carieră ca a lui, mai ales că, se pare, au talent.

Starul american a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie“, de Martin Brest.

 

Nu mă deranjează (n.r. - faima) , dar copiilor mei le este dificil să iasă cu mine în public. Sunt bine fără să fiu anonim. Am învăţat, într-un fel, să mă descurc cu acest lucru.

Al Pacino, actor 

Holograf va lansa, pe 14 noiembrie, la Sala Polivalentă, un nou album pe care se vor regăsi şi câteva piese mai vechi, printre care „Mafia“, o piesă pe care artiştii o dedică Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi ale cărei versuri se potrivesc perfect cu vremurile pe care le trăim.

Dan Bittman, Edi Petroşel şi Iulian Vrabete, trei dintre membrii Holograf, au dezvăluit, în cadrul matinalului de la postul de radio Magic FM, că pe noul material discografic va fi şi o dedicaţie pentru Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi anume piesa „Mafia“, „Greu, n-ai să poţi să te ascunzi mereu/ Rău, cercul lor se strânge în jurul tau“ fiind doar două dintre versurile sugestive ale acesteia. 

«Mafia» este o piesă veche pe care o s-o readucem în actualitate, nu ştiu dacă este o dedicaţie neapărat pentru DNA, este o dedicaţie în general. Culmea este că se potriveşte şi după 25 de ani, o piesă cântată acum foarte mulţi ani se potriveşte şi în zilele noastre. Dacă ascultaţi versurile, vă puteţi da seama că este foarte actuală. Cam aceleaşi lucruri se întâmplă şi astăzi, iar DNA nu poate decât să o preia ca imn. Noi suntem de partea celor care caută adevărul.

Dan Bittman, muzician

 Mihaela Rădulescu susţine, pentru al doilea an, maratonul caritabil Wings for Life World Run, alături de alte personalităţi sportive internaţionale şi celebrităţi. Alături de vedeta TV se va afla şi iubitul acesteia, paraşutistul austriac Felix Baumgartner.

Pe 3 mai 2015, ambasadorii locali Wings for Life World Run – Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Roşu, Alexandru Nicolau şi Alexandru Corneschi – vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume.

Wings For Life, cel mai extins maraton mondial, are avantajul că adună ambele idei într-un rezultat plin de satisfacţie - alergăm pentru cei care nu pot să facă nici măcar un pas, cei aflaţi în scaune cu rotile. E al doilea an în care sunt ambasador al acestei superbe competiţii şi fac tot ce pot pentru a convinge cât mai mulţi oameni să ni se alăture, chiar dacă nu au alergat niciodată profesionist. Nu rataţi ocazia de a vă simţi de folos altora şi de a vă demonstra că puteţi mai mult decât ştiaţi despre voi.

Mihaela Rădulescu, vedetă TV

Actriţa Sandra Bullock, în vârstă de 50 de ani, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, într-un top realizat anual de revista americană „People“. Sandra Bullock consideră însă titlul de cea mai frumoasă femeie drept unul „ridicol“, dezvăluind într-un interviu pentru „People“ că a râs atunci când a primit vestea: „Serios. Mi-am zis «E ridicol!» Nu am vrut să spun nimănui.“

Frumuseţea adevărată stă în simplitate. Mai ales în oraşul ăsta, în care e atât de greu să nu spui: «Ah, trebuie să arăt aşa». Nu, fii o persoană bună, fii o mamă bună, fă o treabă bună cu pregătirea mesei de prânz, lasă pe cineva să ţi-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoşi sunt cei care nu se străduiesc să pară frumoşi.

Sandra Bullock, actriţă

Cristi Minculescu şi Nelu Dumitrescu au discutat despre recenta reîntregire a trupei Iris, în cadrul emisiunii lui Cristian Hrubaru de la Rock FM. Artiştii, care se gândesc să organizeze un concert aniversar de 40 de ani pe Arena Naţională, le-au mulţumit fanilor la presiunea cărora au reluat proiectul muzical comun.

S-a întâmplat, nu e de ajuns? Unele lucruri e mai bine să rămână neexplicate. Eu, de când sunt unde ştiţi toţi că sunt, chiar dacă aş fi vrut să şterg nişte chestii, tot n-aş fi putut, pentru că am numai 30 de ani la Iris. Am zis de atâtea ori că Nelu şi ceilalţi doi membri fondatori au meritul incontestabil de a duce trupa până la Polivalenta aia dinainte de a pleca Nuţu în armată, când s-au lansat practic în faţa a aproape 8000 de oameni

Cristi Minculescu, muzician

James May, în vârstă de 52 de ani, îşi doreşte să continue să lucreze pentru BBC, dar nu va mai prezenta show-ul „Top Gear“ alături de Richard Hammond şi un „Jeremy surogat“, după cum a declarat. 

Nici nu se pune problema ca eu şi Hammond să prezentăm alături de un Jeremy surogat. N-o să meargă. Ar fi penibil sau «naşpa» cum zic tinerii. Trebuie să fim toţi trei. Nu poţi să-l înlocuieşti pe Jeremy şi să te aştepţi să meargă. Ar fi o chestie forţată. Nu cred că (producătorii „Top Gear“ - n.red.) vor fi atât de proşti încât să încerce aşa ceva

James May, prezentator TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările