Citatul săptămânii: „Cătălin Măruţă nu a refuzat nimic pentru un strop de audienţă, să intre cu bocancii în viaţa oamenilor, să fie părtinitor“

Citatul săptămânii: „Cătălin Măruţă nu a refuzat nimic pentru un strop de audienţă, să intre cu bocancii în viaţa oamenilor, să fie părtinitor“

Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunii „La Măruţă“, de la Pro TV FOTO Pro TV

Dezvăluirile Doinei Gradea, fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, despre începuturile lui Cătălin Măruţă în Pro TV, amintirile despre primelor apariţii televizate ale „Cârcotaşilor“, precum şi decizia CNA de a amenda postul B1 TV pentru afirmaţiile lui Radu Banciu sunt doar o parte dintre evenimentele notabile din ultimele zile. „Adevărul“ vă prezină cele mai importante declaraţii ale săptămânii.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat B1 TV, cu 20.000 de lei, din cauza emisiunii „Lumea lui Banciu“, în care Radu Banciu a făcut mai multe comentarii – care au încălcat legislaţia audiovizualului –, referitoare la copreşedintele PNL Alina Gorghiu şi la fostul premier Adrian Năstase, arată Mediafax.
 
„Adrian Năstase este un puşcăriaş, un duşman al poporului, o jigodie colosală, care a furat România“
 
Radu Banciu, realizator TV
Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, continuă seria dezvăluirilor din interiorul postului Pro TV, povestind într-un text scris pe blog cum a ajuns Cătălin Măruţă să aibă propria emisiune, dar şi cum erau selectate vedetele televiziunii astfel încât „să transmită spiritul Pro“.
Cătălin Măruţă era slab la capitolul cultură generală, slab la capitolul emoţie, slab la capitolul cum se face, de fapt, o adevărată emisiune de televiziune, însă nu a refuzat să facă orice pentru un strop de audienţă, să intre cu bocancii în viaţa oamenilor, să fie părtinitor.
 
Doina Gradea
Dragoş Pătraru (38 de ani) şi-a scos la vânzare minutele de publicitate din timpul emisiunii „Starea Naţiei“, de la TVR 1, printr-un scheci. Printre legume, acesta vinde spoturi de 30 de secunde ca urmare a deciziei postului public de a nu-i mai asigura buget.
 
Să ştiţi că de acum niciun leu din taxa voastră nu mai ajunge la mine sau la vreun membru al echipei «Starea Naţiei». Pentru că în loc de bani ni s-au dat minute de publicitate. Le vindem, ne plătim. Nu le vindem, mergem acasă
 
Dragoş Pătraru, realizator TV 
În ziua în care a împlinit 43 de ani, pe 29 august, ştirista Andreea Esca a avut parte de o surpriza de proportii din partea soţului ei, Alexandre Eram. Soţul prezentatoarei Ştirilor Pro TV, Alexandre Eram, a preluat conducerea emisiunii de la Europa FM,  „La radio cu Andreea Esca“, confruntându-o cu o serie de întrebări foarte indiscrete.
Nu beau alcool absolut deloc. Cred că oamenii care beau fie sunt timizi, fie nu reuşesc să se distreze suficient de bine, fie nu reuşesc să se simtă bine. Dar eu mă simt bine oricum, de ce să mai consum alcool? 
 
Andreea Esca, prezentatoare TV
La început au fost Codruţ Kegheş, Cristian Hrubaru şi Marin Stanciu. Odată cu prima apariţie în direct la „Cronica Cârcotaşilor“, aceştia au devenit Dezbrăcatu', rockerul Hrubaru şi Puştiu. Îndrăgitele personaje ne-au povestit cum au fost începuturile „pe sticlă“.
Şerban Huidu a moşit personajul Dezbrăcatu'. A fost o naştere foarte grea. Am intrat în travaliu seara, iar actul de naştere a fost semnat abia dimineaţa, în zori. Şi „copilăria“ lui Dezbrăcatu' a fost una cu probleme, bodyguarzii din cluburi mă dădeau afară, iar celebrităţile pe care doream să le intervievez mă considerau nebun de legat
  
Kodruţ Kegheş, vedetă TV
Actriţa Ana Ularu a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul „Inferno“, regizat de Ron Howard, în care deţine rolul secundar Vayentha, şi a declarat că partenerul său de platou Tom Hanks - protagonistul peliculei - este „o legendă, cu mare respect pentru actorie“.
 
Ron Howard este un regizor meticulos, apropiat de actori, cu o foarte mare atenţie la detalii, iar Tom Hanks este un om foarte drăguţ şi un partener deosebit de lucru, cu un foarte mare respect pentru actorie şi interpretare
 
Ana Ularu, actriţă
Neslihan Atagül (23 de ani), actriţa din serialul „Un destin la răscruce“, difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, a vorbit pentru „Adevărul“ despre rolul său, Neriman, despre preferinţele şi stilul său de viaţă, dar şi despre viitorul său în actorie.
Actoria îmi dă posibilitatea să exprim stări şi sentimente pe care viaţa mea, în mod obişnuit, poate nu mi le-ar oferi. Actoria îmi oferă şansa să trăiesc mai multe vieţi. Fiind o profesie versatilă îţi testează limitele de fiecare dată, cu fiecare rol, şi astfel nu ai cum să te plictiseşti. Blazarea este incompatibilă cu profesia de actor. Cei care se declară blazaţi în această profesie probabil că au pierdut pe drum bucuria de a juca. 
 
Neslihan Atagül, actriţă
Fostul top-model Cindy Crawford, în vârstă de 49 de ani, a vorbit pentru prima dată despre publicarea unei presupuse fotografii neretuşată cu ajutorul programului Photoshop şi în care îi pot fi observate „defectele“, vedeta catalogând gestul drept unul „maliţios“ şi precizând că, în realitate, poza este un fals, potrivit „Daily Mail“.
De ce o imagine proastă cu mine îi face pe alţi oameni să se simtă mai bine? Îmi cunosc corpul şi ştiu că nu este perfect, dar poate că am impresia că arăt mai bine decât în realitate. Cred că multe femei se judecă prea aspru.
 
Cindy Crawford, fost top-model

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: