Citatul săptămânii. „Când vezi imigranţii care mănâncă sandvişuri expirate, te gândeşti: cât de rea era viaţa în România dacă li se pare bun traiul de aici?“

Citatul săptămânii. „Când vezi imigranţii care mănâncă sandvişuri expirate, te gândeşti: cât de rea era viaţa în România dacă li se pare bun traiul de aici?“

Controversatul realizator Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC, post la care prezenta celebra emisiune „Top Gear“ FOTO AFP

Decizia postului BBC de a încheia colaborarea cu Jeremy Clarkson, anunţul făcut de actriţa Angelina Jolie potrivit căruia şi-a extirpat şi ovarele, precum şi motivele pentru care cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor nu va mai cânta niciodată cea mai cunoscută piesă a sa, „Nothing Compares 2 U“, sunt doar câteva dintre evenimentele care au marcat săptămâna ce s-a încheiat. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postul britanic de televiziune BBC a decis să-l concedieze pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii show-ului „Top Gear“, după disputa violentă pe care a avut-o cu unul dintre producătorii emisiunii, potrivit „The Guardian“.

Deşi prim ministrul Marii Britanii David Cameron l-a susţinut pe Jeremy Clarkson, pentru directorul general al BBC, Tony Hall, au contat mai mult principiile după care se ghidează postul public, motiv pentru care a decis, cu „mare regret“, să-i încheie cariera la BBC controversatului realizator.Jeremy Clarkson a fost suspendat pe 10 martie de la cârma emisiunii „Top Gear“, după ce a fost acuzat că l-ar fi lovit cu pumnul pe Oisin Tymon, un membru al echipei de producţie. Imediat după acest episod, un tanc a dus la sediul BBC o petiţie semnată de peste un milion de oameni prin care se solicita revenirea lui Jeremy Clarkson pe micile ecrane. 

 
Această decizie nu trebuie să umbrească în niciun fel contribuţia extraordinară pe care Jeremy Clarkson a adus-o postului BBC. Am fost dintotdeauna un mare fan al muncii lui şi al emisiunii. Jeremy este un talent imens. El părăseşte BBC, dar sunt convins că va continua să-şi distreze şi să-şi provoace publicul mulţi ani de acum înainte
 
Tony Hall, director BBC
Mariza (41 de ani), cântăreaţa portugheză supranumită „regina muzicii fado“, a vorbit într-un scurt interviu acordat „Adevărul“ despre acest gen muzical, chiar înainte de concertul pe care îl va susţine în această seară la Sala Palatului.
 
Fado este o muzică ce vorbeşte limba sufletului, limba vieţii. Când cântăm fado, vorbim despre sentimentele tuturor oamenilor, nu contează limba, nu contează culturile diferite. Fado este o muzică fără frontiere, fără limite.
 
Mariza, cântăreaţă
Madonna (56 de ani) este cunoscută pentru gesturile sale excentrice şi mai ales prin citatele sale memorabile. Aceasta a oferit, din nou, mostre specifice caracterului său, odată cu un nou interviu ce urmează să fie publicat în „US Magazine“. Printre aspectele dezvăluite de vedetă se numără faptul că suferă de claustrofobie, că l-a iubit în tinereţe pe Alain Delon şi că unul dintre secretele frumuseţii sale constă în folosirea gheţii. 
 
Ochii reprezintă pentru mine partea preferată a corpului meu, iar picioarele se află la partea opusă. Picioarele mele sunt destul de dezgustătoare
 
Madonna, cântăreaţă
Actriţa Emilia Clarke (29 de ani), cunoscută pentru rolul Daenerys Targardyen, din serialul „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“, a declarat într-un interviu pentru „The Hollywood Reporter“ că a refuzat să joace în „Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey“, dar nu are vreun regret în acest sens.
 
Am mai avut scene de nuditate înainte de această propunere, dar am fost îngrijorată în ceea ce priveşte reacţia oamenilor
 
Emilia Clarke, actriţă
Artista irlandeză Sinead O’Connor a anunţat că nu va mai cânta niciodată cea mai cunoscută piesă a sa, „Nothing Compares 2 U“, considerată unul dintre cele mai mari hituri ale muzicii moderne chiar şi azi, la un sfert de secol de când a fost lansată. Compusă de Prince şi interpretată de Sinead O’Connor, melodia „Nothing Compares 2 U“ a dominat clasamentele muzicale la începutul anilor ’90. Decizia artistei irlandeze i-a surprins pe fani, care vor mai putea auzi melodia doar sub formă de înregistrare şi nu live, în concerte.
 
A venit vremea să nu mai cânt «Nothing Compares 2 U». Prima regulă a tehnicii vocale care mi-a fost predată (bel canto) este să nu cânţi niciodată o piesă cu care nu te identifici emoţional. După 25 de ani în care am tot cântat «Nothing Compares 2 U“», acum nouă luni am rămas fără nicio emoţie pe care să o mai pot pune în această melodie, emoţie pe care să o transmit publicului. Nu vreau ca publicul să fie dezamăgit atunci când vine la show-urile mele şi aşteaptă să asculte piesa, aşa că nu o mai cânt.
 
Sinead O'Connor, cântăreaţă
Actriţa Angelina Jolie (39 de ani) a suferit o intervenţie chirurgicală prin care şi-a extirpat ambele ovare, deoarece este purtătoarea unei gene care creşte riscul cancer ovarian, boală din cauza căreia a pierdut-o pe mama sa. În urmă cu doi ani, starul american a recurs, din aceleaşi motive, la o altă operaţie extremă, mastectomia, adică extirparea ambilor sâni.

Ştiu că nu e posibil să elimin toate riscurile şi că am o predispoziţie pentru cancer. Dar mă simt feminină şi ştiu că am făcut alegerile corecte pentru mine şi familia mea. Copiii mei nu vor spune «Mama a murit de cancer ovarian»
 
Angelina Jolie, actriţă
Personalitate controversată, starul „Top Gear“ Jeremy Clarkson (54 de ani), concediat ieri de BBC, a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului, din cauza unor comentarii considerate rasiste sau jignitoare pe care le-a făcut în emisiunile sale. Clarkson nu i-a scutit nici pe compatrioţii lui de ironii, iar românii au avut şi ei parte de comentarii maliţioase, dar şi amuzante.
Atunci când îi vezi pe imigranţii ăia care îşi fac tabăra în fiecare noapte prin parcuri, care îşi fac pălării din pungi şi care mănâncă sandvişuri expirate în 2009, te gândeşti: cât de rea era viaţa lor în România dacă li se pare bun traiul de aici?
 
Jeremy Clarkson, realizator TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările